Υποψίες πως ένας 33χρονος αθλητής πέθανε αφού έφαγε καρπούζι

Ο πατέρας του τον εντόπισε νεκρό δίπλα στη γυναίκα του.

Article featured image
Article featured image


Νεκρός σε ηλικία 33 ετών βρέθηκε ο Ρώσος αθλητής του MMA, Alexander Pisarev, μετά από τροφική δηλητηρίαση, κατά πληροφορίες που μεταφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο πατέρας του τον εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του στη Μόσχα στις 30 Οκτωβρίου.

pethane-apo-karpouzi_city.jpg
Ο Alexander Pisarev



«Είδα στο δωμάτιο, ο Alexander και η γυναίκα του κοιμούνταν» είπε ο πατέρας του, Igor Vladimirovich. «Όταν πλησίασα κατάλαβα ότι ο γιος μου δεν ανέπνεε».

Πηγή που μίλησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS σημείωσε πως ο αθλητής «δεν είχε κανένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα τροφικής δηλητηρίασης».

Έχει γίνει γνωστό πως η σύζυγός του χρειάστηκε νοσηλεία, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της. Τόσο εκείνη όσο και ο 33χρονος είχαν καταναλώσει διάφορα τρόφιμα, αλλά φαίνεται πως οι υποψίες πέφτουν στο καρπούζι που έφαγαν.

Τα καρπούζια δεν περιέχουν συνήθως βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια, αλλά η φλούδα τους ενδέχεται να μολυνθεί καθώς καλλιεργούνται. Μπορεί, επίσης, να μολυνθούν κατά τη διάρκεια της συγκομιδής.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκτρομή στον αθλητή ώστε να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου του. Η Επιτροπή ερευνών της περιοχής της Μόσχας, όμως, ανέφερε πως «γίνεται έρευνα για τον θάνατο του αθλητή ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης».

«Οι ερευνητές, με τη συμμετοχή ειδικού ιατροδικαστή, διεξάγουν πρόσθετη έρευνα στη σκηνή, κατάσχουν σχετικά αντικείμενα και σχεδιάζουν ιατροδικαστική χημική εξέταση».


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ