Ένα νέο installation έκανε την εμφάνισή του στην επαρχία Αμμοχώστου

Αποτελεί «απειλή» η χριστουγεννιάτικη φράουλα για την Big Potato της Ξυλοφάγου;

Article featured image
Article featured image


Ανταγωνισμό φαίνεται να έχει αποκτήσει η Big Potato της Ξυλοφάφου αφού τις τελευταίες ημέρες ένα καινούργιο installation στη Δερύνεια φαίνεται πως άρχισε να «επισκιάζει» τη viral πατάτα.

Ο δήμαρχος της Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι» για το νέο installation του δήμου του, το οποίο δεν είναι άλλο από μια τεράστια φράουλα – το τοπικό προϊόν της περιοχής- «ντυμένη» χριστουγεννιάτικα.

xristougeniatiki-fraoula-derinia_city.jpg



Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να προλάβουν να το τελειώσουν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όταν θα γίνουν τα εγκαίνια των χριστουγεννιάτικων χωριών - μια πρωτοβουλία του υφυπουργείου τουρισμού, στο πλαίσιο της οποίας 7 επιλεγμένοι προορισμοί θα διακοσμηθούν και θα φωτογραφηθούν εορταστικά.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως η Κύπρος δεν είναι μόνο οι παραλίες της, αλλά και η ενδοχώρα, η οποία παραμένει ανοιχτή ολόχρονα.

Σημείωσε επίσης πως η Δερύνεια φημίζεται για την ολόχρονη παραγωγή φράουλας, αφού συνεχίζεται ακόμη και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και σύντομα οι φράουλες θα είναι άφθονες και ο δήμος θα είναι σε θέση να τις προσφέρει στο κοινό.

Τέλος, ο δήμαρχος είπε πως η φράουλα θα φωταγωγηθεί και πως τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία αυτήν τη φωταγώγηση αφού «το φως δίνει χαρά και ευτυχία».

Η λειτουργία των χριστουγεννιάτικων χωριών ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ