Πώς μπορεί ένας αθλητής τριάθλου να νιώθει παρών στην κάθε στιγμή;

Γνωρίζοντας τον Ανδρέα Γιάφα, καταλάβαμε ότι ο Κύπριος Iron Man είναι μια ταπεινή, ήρεμη δύναμη που (επιλέγει να) νιώθει παρών σε κάθε του στιγμή.

Article featured image
Article featured image

Στο άκουσμα του Iron Man όλοι νιώθουμε θαυμασμό και σεβασμό για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές για να κατακτήσουν τον τίτλο. Όταν γνωρίσαμε τον Ανδρέα Γιάφα, καταλάβαμε ότι ο Κύπριος Iron Man είναι μια ταπεινή, ήρεμη δύναμη που νιώθει παρών σε κάθε του στιγμή.

Μας εξήγησε ότι ένας αθλητής τριάθλου πρέπει να μπορεί να αφήνει πίσω του, οτιδήποτε θεωρεί βάρος στην καθημερινότητά του. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τις στιγμές που χτυπά δυνατά η καρδιά του, είτε λόγω μιας προπόνησης, είτε λόγω ενός αγώνα, να είναι 100% παρών σε εκείνη τη στιγμή. Έτσι για τον Ανδρέα, ξεγνοιασιά σημαίνει να μπορεί να ζει άνετα την κάθε του στιγμή και να νιώθει ελεύθερος από οποιοδήποτε βάρος.

14340 2022 CMV eSIM WATCH ME PLATFORM VIDEO 1200x700 YIAFFAS_1_No Text.png



Ο Ανδρέας όμως, δεν είναι μόνο αθλητής τριάθλου. Διευθύνει και τη δική του εταιρεία, κάτι που όπως μας λέει απαιτεί, όπως ακριβώς και ο αθλητισμός, υψηλά επίπεδα αφοσίωσης και νοοτροπία εξέλιξης. Πώς τα καταφέρνει στην καθημερινότητά του; Με σωστό προγραμματισμό, αξιοποιεί στο έπακρο τον χρόνο του ώστε να αντεπεξέρχεται στα καθήκοντά του ως διευθυντή αλλά και στις υψηλές απαιτήσεις του τριάθλου.

Για έναν άνθρωπο όπως ο Ανδρέας, που βρίσκεται κυριολεκτικά διαρκώς σε κίνηση, η χρήση κινητού είναι απαραίτητη αλλά πάρα πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα μέσα στη θάλασσα ή πάνω στο ποδήλατο! Για αυτό, επέλεξε την υπηρεσία της Cyta ΟneNumber με eSim, ώστε να μπορεί μέσω του smartwatch του να ανταποκρίνεται σε εταιρικά emails και meetings, να μένει συνέχεια σε επικοινωνία αλλά και να καταγράφει τα στατιστικά των προπονήσεών του με ένα μόνο πάτημα στο smartwatch του.

Η υπηρεσία της Cyta είναι ιδανική για ανθρώπους που θέλουν να είναι παρόντες στην κάθε στιγμή μιας πολύ απαιτητικής καθημερινότητας όπου είναι δύσκολη η χρήση κινητού. Μέσω του smartwatch τους μπορούν να κάνουν κλήσεις, να δέχονται και να απαντούν σε μηνύματα, να βλέπουν τα emails τους και στην περίπτωση των αθλητών να έχουν και τα στατιστικά των προπονήσεών τους πάντοτε μαζί τους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες Προγραμμάτων Συμβολαίου RED, FREEDOM, BLACK και Classic, ενώ για το Samsung smartwatch η υπηρεσία OneNumber ενεργοποιείται με την εφαρμογή Galaxy wearable η οποία ακολουθείται στη συσκευή για την ενεργοποίηση της eSIM.

Για ακόμη μια φορά, η Cytamobile-Vodafone επιβεβαιώνει ότι, όταν έχεις όλες τις δυνατότητες στα χέρια σου, μπορείς να νιώσεις την απόλυτη ελευθερία και ξεγνοιασιά για να γράψεις το δικό σου success story!

Δες το Watch Me story του Ανδρέα Γιάφα και μάθε περισσότερα για την υπηρεσία OneNumber με eSim αποκλειστικά και μόνο από τη Cyta.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ