Σεξομολογήσεις #597: «Θέλω να πάω Ελλάδα για να τον γνωρίσω, αλλά οι φίλες μου δεν με αφήνουν»

Γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, το πράγμα σοβάρεψε γρήγορα και τώρα σκέφτεται να πάει Ελλάδα, για να τον γνωρίσει, μιας κι αυτός δεν μπορεί να έρθει στην Κύπρο. Οι φίλες της ωστόσο, φοβούνται και δεν την αφήνουν.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Χαίρεται, γνώρισα ένα παιδί στο διαδίκτυο. Εγώ από Κύπρο, αυτός από Ελλάδα. Εγώ 24 ετών και αυτός 30. Δουλεύει και έχει και 8 αδερφές. Στην αρχή εγώ δεν το έβλεπα πολύ σοβαρά, σκεφτόμουν πως δεν μπορούν να γίνουν και πολλά λόγω της απόστασης, οπότε το ξεκίνησα για πλάκα, έτσι, για να περάσει η ώρα μου. Σιγά σιγά όμως, το πράγμα ξεκίνησε να γίνεται πιο σοβαρό. Ξαφνικά βρεθήκαμε να μιλάμε καθημερινά για περισσότερες από 8 ώρες είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω βιντεοκλήσης. Με έπαιρνε για ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ήθελε τη γνώμη μου για το σπίτι του, τι έπιπλα να αγοράσει, πώς να το διακοσμήσει, τι χρώμα να βάψει τους τοίχους. Από την άλλη, όταν εγώ είχα κάτι που με απασχολούσε αυτός ήταν συνέχεια εκεί. Με στήριζε, με συμβούλευε, με βοηθούσε. Με τα πολλά αποφασίσαμε πως έπρεπε να συναντηθούμε και από κοντά.

Επειδή αυτός δεν μπορούσε να ταξιδέψει γιατί δεν είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα -είναι από Αλβανία- σκέφτηκα να πάω εγώ μερικές ημέρες Ελλάδα να μείνω μαζί του και να τον γνωρίσω, αλλά οι φίλες μου έχουν αντίθετη άποψη. Θεωρούν πως είναι επικίνδυνο να πάω μόνη μου σε μια άλλη χώρα και να μείνω με έναν άγνωστο, έστω κι αν μιλάμε για περισσότερους από 4 μήνες. Εγώ νιώθω πως όλα θα πάνε καλά, αλλά θεωρώ πως και οι φίλες μου έχουν δίκαιο. Σημείωσε πως εκτός απρόοπτου στο επόμενο διάστημα θα έχει όλα τα χαρτιά του και θα μπορεί να ταξιδέψει. Το θέμα είναι πως αν έρθει Κύπρο, δεν θα έχουμε ένα δικό μας χώρο, ενώ στην Ελλάδα έχει το δικό του διαμέρισμα. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένη.



Αυτός ο παρορμητισμός της νιότης, με την πλήρη άγνοια κινδύνου, ομολογώ πως δεν μου έχει λείψει καθόλου. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι διστάζεις και δεν αγνοείς τις συμβουλές που σου δίνουν οι φίλες σου, είναι ένα καλό σημάδι πως δεν έχεις χάσει εντελώς την αίσθηση και τη λογική σου. Καταλαβαίνω πως όλο αυτό το άγνωστο και το μυστήριο έχει μια γοητεία, και φυσικά όταν επικοινωνείς με έναν άνθρωπο καθημερινά για τόσες ώρες, αποκτάς την ψευδαίσθηση πως τον ξέρεις καλά και δημιουργείς ένα δίκτυ ασφαλείας, το οποίο όμως είναι επίπλαστο. Φυσικά και δεν απορρίπτω το να συναντηθείτε από κοντά, μπορεί και να είναι όντως ένας άνθρωπος που αξίζει και που ίσως να είστε και μαζί κανονικά. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Οι εποχές είναι περίεργες και οφείλουμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Δεν καταλαβαίνουν όλοι από όρια και όχι. Οπότε οφείλουμε να είμαστε διπλά προσεκτικοί σε ποιους ανοιγόμαστε και αφηνόμαστε. Στο προκείμενο τώρα: Αφού τόσο καιρό περιμένατε, δεν θα πάθετε τίποτα να περιμένετε ακόμη λίγο, καθώς, όπως λες, σύντομα θα μπορεί να ταξιδέψει και να έρθει αυτός Κύπρο. Εάν πάλι προτιμάς να πας εσύ, για να έχετε και τον προσωπικό σας χώρο, να πας αλλά σίγουρα όχι μόνη σου και σίγουρα όχι στο σπίτι του. Ιδανικά πήγαινε με κάποιες φίλες ή φίλους σου, κλείστε ένα δωμάτιο κάπου και τις ημέρες που θα είσαι εκεί φρόντισε να τον συναντάς σε μέρη με κόσμο και φως. Ξέρω πως όλα αυτά μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, αλλά είναι πιο καλά να παραμείνεις επιφυλακτική στην αρχή, μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιώσεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και έπειτα αφέσου στον έρωτα, εάν αυτός προκύψει.

Υ.Γ: Για ποιον ακριβώς λόγο μου είπες πως έχει 8 αδερφές;


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ