Τετράχρονη επιχείρησε να κλέψει αρκουδάκι από μηχάνημα και παγιδεύτηκε σε αυτό

Ακολούθησε την «πανέξυπνη» συμβουλή της μεγάλης αδελφής της! [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Αξέχαστο θα μείνει ένα πανηγύρι σε ένα τετράχρονο κορίτσι στην Αυστραλία, όταν εγκλωβίστηκε σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών.

Πρόκειται για μια μηχανική κατασκευή, όπου ρίχνεις ένα κέρμα και προσπαθείς να οδηγήσεις τη δαγκάνα στο παιχνίδι που θέλεις να αποκτήσεις. Εάν η δαγκάνα το πιάσει, κερδίζεις, αλλιώς έχεις χάσει τα χρήματά σου.


Η «συμβουλή» της αδελφής της

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η τετράχρονη Πόπι Πίρσον άκουσε τη «συμβουλή» της άτακτης μεγάλης αδελφής της και προσπάθησε να μπει μέσα στο μηχάνημα, για να «κλέψει» ένα παιχνίδι.

«Ο σύντροφός μου σοκαρίστηκε, αλλά εγώ απλώς άρχισα να γελάω» δήλωσε η μητέρα τής τετράχρονης στο Channel 7 News για το περιστατικό, το οποίο συνέβη όσο ήταν σε ένα πανηγύρι στο Έρλι Μπιτς, στο Κουίνσλαντ τής Αυστραλίας.

«Τα κορίτσια έπαιζαν και το επόμενο λεπτό οι δίδυμες κόρες μου έτρεξαν μέσα και μου είπαν: ''Μαμά, η Πόπι έχει κολλήσει στον αυτόματο πωλητή''», περιέγραψε η μητέρα της τετράχρονης Μέλανι Πάικ, η οποία, προς τέρψιν των χρηστών των social media, βιντεοσκόπησε την αυτοσχέδια «φυλάκιση» της κόρης της.

Το βίντεο δείχνει το τετράχρονο κορίτσι να κάθεται ανάμεσα σε ένα σωρό από λούτρινα παιχνίδια, χτυπώντας μανιωδώς το τζάμι. «Δεν το πιστεύω. Ω Θεέ μου!» ακούγεται να λέει η μητέρα, πασχίζοντας να συγκρατήσει τα γέλια της. «Πώς θα σε βγάλουμε έξω;», λέει στην κόρη της.



Το κοριτσάκι πήρε το μάθημά του

«Ο σύντροφός μου είναι ξυλουργός στο επάγγελμα, οπότε ήξερα ότι θα την έβγαζε έξω», είπε η μητέρα. «Είναι ο πραγματικός ήρωας. Εγώ απλά γελούσα και τραβούσα βίντεο», σημείωσε περαιτέρω η ίδια.

Ο άνδρας ζήτησε από την Πόπι να σκύψει και στη συνέχεια να τεντώσει τα πόδια της προς τα εμπρός. Έτσι, κατάφερε να την τραβήξει έξω, με τον απεγκλωβισμό να λήγει με αίσιο τέλος.

Μετά την επιτυχή απελευθέρωση, η μητέρα ακούγεται να ρωτά την κόρη της: «Έμαθες το μάθημά σου; Θα ξανακλέψεις;», με την τετράχρονη να απαντά φυσικά «όχι».

Περιττό να πούμε ότι πολλοί συμπάσχουν με το μικρό κορίτσι, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα από αυτά τα λούτρινα που βρίσκονται μέσα στα αυτόματα μηχανήματα.

«Ο μόνος τρόπος για να πάρει ποτέ ένα από αυτά τα βραβεία είναι να το κλέψεις», σχολίασε κάποιος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ