Ένας ιερέας από το Τόγκο φορά γοβάκια και γίνεται viral

«Στις προσευχές μου, ο ίδιος ο Θεός μου αποκάλυψε και με συμβούλευσε να φοράω τα παπούτσια που βλέπετε».

Article featured image
Article featured image

Ένας ιερέας που έγινε viral στα social media, επειδή φορά ψηλοτάκουνες γόβες στην εκκλησία, εξήγησε ότι δεν αντέχει τα αντρικά παπούτσια καθώς του προκαλούν πόνους στο σώμα κι άλλες ασθένειες.

Όταν οι φωτογραφίες του πάστορα από το Τόγκο ( χώρα της δυτικής Αφρικής) με τις ψηλοτάκουνες γόβες έγιναν viral στα social media, οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ένας άνθρωπος του Θεού να φορά γυναικεία παπούτσια.
Όμως ο ιερέας ισχυρίζεται ότι ήταν ο ίδιος ο Θεός που του υπέδειξε τα γοβάκια.

Όμως, από τότε που άκουσε τις οδηγίες του Θεού να το γυρίσει στα ψηλοτάκουνα, ο ιερέας ανακουφίστηκε.

«Φορούσα αντρικά παπούτσια… αλλά με έκαναν να υποφέρω. Για πολύ καιρό υπέφερα από αρρώστιες όπως πόνους στο κορμί και άλλες παθήσεις, που αναρίθμητοι θεραπευτές δεν μπορούσαν να γιάνουν» λέει ο ιερέας.

«Στις προσευχές μου, ο ίδιος ο Θεός μου αποκάλυψε και με συμβούλευσε να φοράω τα παπούτσια που βλέπετε… Έκτοτε τα βάζω 24 ώρες τη μέρα, εφτά μέρες τη βδομάδα και οι πόνοι εξαφανίστηκαν» φέρεται να δήλωσε ο άνθρωπος του Θεού.

Μάλιστα, ο πάστορας διέψευσε ότι εκτός από γόβες αρέσκεται να βάζει και γυναικεία ρούχα.

«Δεν φοράω γυναικεία ρούχα όπως έχουν πει οι άνθρωποι στα social media, αλλά φοράω κάθε είδος παπούτσι, όπως με συμβούλευσε το κάλεσμα που έλαβα» εξήγησε ο ιερέας.



Με πληροφορίες από eprimefeed και sputnik

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ