Απήγαγε τη σύντροφό του και την πέταξε από ένα φορτηγάκι που πήγαινε με 96 χλμ/ώρα

Η τραγική υπόθεση της Angel Lynn που πλέον δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει, ακόμα και να τραφεί μόνη της.

Article featured image
Article featured image


Ήταν Σεπτέμβριος του 2020. Εκείνη την ημέρα τα πάντα άλλαξαν για την Angel Lynn και την οικογένειά της…

Μετά από έναν καβγά, το αγόρι της 19χρονης –τότε– κοπέλας από το Leicestershire της Βρετανίας την απήγαγε και την πέταξε από ένα φορτηγάκι και πλέον δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει, ακόμα και και να τραφεί μόνη της…

«Το να τη βλέπω έτσι με σκοτώνει κάθε μέρα» δηλώνει στο Sky News η μητέρα της Angel Lynn, σημειώνοντας ότι ανησυχεί για το ποιος θα φροντίζει την κόρη της όταν εκείνη δεν θα είναι πια εκεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το αγόρι της 19χρονης Angel Lynn μαζί με έναν φίλο του, πήραν ένα βαν και την άρπαξαν από τον δρόμο.

Στη συνέχεια την πέταξαν από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό κινούνταν με 96χλμ την ώρα (60mph). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η έφηβη κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και πλέον είναι παράλυτη, ενώ δεν μπορεί ούτε να μιλήσει, ούτε να τραφεί.



Ο 20χρονος σύντροφος της κοπέλας, Chay Bowskill, καταδικάστηκε σε επτάμιση χρόνια φυλάκισης καθώς κρίθηκε ένοχος για απαγωγή, έλεγχο και καταναγκαστική συμπεριφορά και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης, ωστόσο δεν καταδικάστηκε για βαριά σωματική βλάβη. Επίσης, ο συνομήλικος φίλος του, Rocco Sansome, που οδηγούσε το βαν καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκισης, με την κατηγορία της απαγωγής.



Η οικογένεια της Angel Lynn ζητά οι ποινές τους να διπλασιαστούν, με την γενική εισαγγελέα Suella Braverman να εξετάζει την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει εάν αυτές είναι «αδικαιολόγητα επιεικείς» ποινές.

«Οι ποινές τους πρέπει να διπλασιαστούν. Τόσο η Angel, όσο και η μητέρα της, έχουν καταδικαστεί πλέον σε ισόβια κάθειρξη» λέει χαρακτηριστικά η θεία της 21χρονης – σήμερα – κοπέλας.

H Angel, που σήμερα είναι 21 ετών, λαμβάνει 24ωρη εξειδικευμένη φροντίδα σε ένα κέντρο αποκατάστασης, με την οικογένειά της να προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να προσαρμόσει το σπίτι της ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε αυτό. Οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές που κουράρουν την άτυχη κοπέλα δηλώνουν πάντως ότι είναι απίθανο να αναρρώσει ποτέ από τα τραύματά της.



Με πληροφορίες από in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ