«Η μαμά δεν έχει χρήματα για να έρθουμε σε αγώνες της Σουίντον επειδή δεν έχει χρήματα για φαγητό»

Ο Τζο έστειλε ένα γράμμα στην αγαπημένη του ομάδα και… 26 σεντς για τον αγαπημένο του παίκτη.

Article featured image
Article featured image


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία ενός 6χρονου αγοριού του Τζο ο οποίος έστειλε 26 σεντς στη Σουίντον με σκοπό να δοθούν στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή Χάρι ΜακΚέρντι.

Στο γράμμα που είχε κολλημένα τα 26 σεντς με ένα σελοτέιπ o Τζο έγραψε πως «η μαμά δεν έχει χρήματα για να έρθουμε σε αγώνες της Σουίντον γιατί δεν έχει λεφτά για φαγητό και πρέπει να πληρώνει το φαγητό μου στο σχολείο. Μου αρέσει η Σουίντον, μια ημέρα θα έρθω».

Η ομάδα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας δημοσιοποίησε το γράμμα του μικρούλη μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούν περισσότερα στοιχεία για τον εξάχρονο και την οικογένειά του, μιας και στο γράμμα που έστειλε δεν υπήρχε διεύθυνση του αποστολέα στον φάκελο.

Παράλληλα μέσω διαδικτύου έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία για την οικονομική ενίσχυση του εξάχρονου. Μάλιστα η ιστοσελίδα Justgiving είχε θέσει στόχο να μαζέψει 1.000 λίρες κάτι το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ