Το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube θα γίνει ταινία

Τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τις 2 δις προβολές και έγινε το πιο διάσημο βίντεο στην ιστορία της πλατφόρμας.

Article featured image
Article featured image


Το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube που έγινε viral τα τελευταία χρόνια και αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο στα αυτιά μικρών και μεγάλων θα γίνει ταινία το 2023.

Το βίντεο του «Baby Shark» που έγινε κυρίως δημοφιλές στους μικρότερης ηλικίας θεατές, δείχνει μια οικογένεια από χαριτωμένους καρχαρίες και συνοδεύεται από στοίχους και μελωδία - η οποία δύσκολα ξεχνιέται. Πάνω που πήγαινε να ξεχαστεί στα άδυτα των αμέτρητων viral βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έκανε την ανατροπή με την ανακοίνωση πως θα γίνει ταινία και ήδη σιγοτραγουδάμε «Baby Shark do do do do».



Τεχνικά, η επερχόμενη ταινία δεν θα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το «Baby Shark» σε ταινία, αφού έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Netflix από το 2019 η ταινία «Pinkfong and Baby Shark’s Space Adventure».

Η Paramount, η οποία θα δημιουργήσει την ταινία σε συνεργασία με την Nickelodeon και την Pingfong, δεν έχει δώσει και πολλές πληροφορίες για την ταινία, αλλά υπολογίζεται πως πρόκειται για κάποιο μιούζικαλ. Αναμένεται πως θα περιέχει εξίσου «πιασάρικα» τραγουδάκια που θα κολλήσουν στο μυαλό σας (ή στο μυαλό των παιδιών σας).

Το «Baby Shark» έγινε τον περασμένο μήνα το πρώτο βίντεο που ξεπέρασε τις 2 δις προβολές στο YouTube και έχει αποκτήσει ήδη την δική του τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Baby Shark’s Big Show».

Αν είστε από τους λίγους που «την γλίτωσαν» από το εν λόγω τραγούδι και θέλετε να συμπάσχετε με όλη την υπόλοιπη υφήλιο, τότε δείτε το ακόλουθο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ