38χρονη μητέρα αντάλλαζε ηλεκτρονικά τσιγάρα για σεξ με έφηβους μαθητές

Τώρα κατηγορείται για βιασμό 9 ανηλίκων αγοριών ηλικίας 14-17.

Article featured image
Article featured image


Μία 38χρονη μητέρα, από το Τενεσί αντιμετωπίζει 23 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, που αφορούν εννέα ανήλικα αγόρια γυμνασίου, ηλικιών 14 μέχρι 17 ετών.

Η 38χρονη, σύμφωνα με την dailymail φέρεται να έδινε στα αγόρια, ηλικίας 14-17 ετών, δώρα, συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές χάρες.

Η Melissa Blair, βρέθηκε την Τρίτη στο δικαστήριο της κομητείας McMinn και κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και κατηγορίες βιασμού περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων μέσω της πορνείας, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Ο σερίφης Τζο Γκάι είπε σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη Τρίτη ότι οι εικαζόμενες συναντήσεις έγιναν από την άνοιξη του 2020 έως τα τέλη του 2021 με μαθητές του κεντρικού γυμνασίου McMinn.

38xroni-antalaze-vape-gia-sex_city.png
Η 38χρονη Melissa Blair. Φωτογραφία: McMinn County Sheriffs Office



Η Melissa Blair, η οποία είναι γονέας μαθητή στο κεντρικό γυμνάσιο της κομητείας McMinn και συμμετείχε σε σχολικές λέσχες, πιστεύεται ότι μιλούσε με τους μαθητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσαν οι αρχές.

Ο σερίφης Γκάι είπε πως το γραφείο των τοπικών Αρχών έλαβε ένα μήνυμα από το Τμήμα Υπηρεσίας Παιδιών του Τενεσί στις 9 Δεκεμβρίου 2021, το οποίο υποδείκνυε πως η Blair ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με έφηβα αγόρια, μαθητές του κεντρικού γυμνασίου McMinn.

Κατά την έρευνα βγήκαν στο φως περισσότερες πληροφορίες και αποκαλύφθηκε πως υπήρξαν περισσότερα θύματα απ' όσα βρήκαν αρχικά.

Στις 15 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε το σπίτι της 38χρονης μια ομάδα ντετέκτιβ για να μιλήσει μαζί της και έπειτα διενεργήθηκε έρευνα εντός τους σπιτιού.

«Η έρευνα αποκάλυψε περεταίρω αποδείξεις [εις βάρος της Blair] και όσο προχωρούσε τόσο περισσότεροι γονείς και θύματα έρχονταν σε επικοινωνία μαζί μας», πρόσθεσε ο σερίφης Γκάι. «Μπορέσαμε να παρουσιάσουμε την υπόθεση στο δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου».

Ο διευθυντής του γυμνασίου απαγόρευσε στην Blair να εισέρχεται στο σχολείο και να λαμβάνει μέρος στις σχολικές δραστηριότητες.

Τελικά η 38χρονη μητέρα παραδόθηκε στο Κέντρο Δικαιοσύνης της κομητείας McMinn, μετά την ανακοίνωση του κατηγορητηρίου. Αργότερα πλήρωσε εγγύηση ύψους $100 χιλ. για την απελευθέρωσή της και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 28 Φεβρουαρίου.


Με πληροφορίες από News247 / DailyMail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ