Η Νίκι ανακάλυψε πως ήταν έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει

Προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγο της τα τελευταία 10 χρόνια αλλά δεν τα κατάφερναν.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από People

Η Νίκι Γκάρλικ και ο σύζυγός της, Κέλσι, προσπαθούσαν για σχεδόν μια δεκαετία να αποκτήσουν βιολογικό παιδί, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες. Στις αρχές του μήνα όμως, η Νίκι ανακάλυψε τυχαία πως τελικά κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα, λίγες ώρες μετά γέννησε ένα αγοράκι, τον Τσάρλι.

Ο Τσάρλι ήρθε στον κόσμο τα μεσάνυχτα στις 2 φεβρουαρίου στο «Northwestern Medicine Central DuPage Hospital» του Ιλινόις. Ήταν τεράστια έκπληξη για το ζευγάρι, αφού από όταν παντρεύτηκαν το 2014, πίστευαν πως δεν θα έκαναν ποτέ παιδί.

Αν και δεν το γνώριζαν, η Νίκι, που είναι δασκάλα, ήταν σχεδόν εννέα μηνών έγκυος όταν άρχισε να διαμαρτύρεται για πόνους στο στομάχι την προηγούμενη ημέρα με αποτέλεσμα να φύγει από το σχολείο νωρίτερα για να επισκεφτεί ένα τοπικό ιατρικό κέντρο.

Λίγο αργότερα εκείνο το απόγευμα, ενώ ο Κέλσι φρόντιζε τα δύο ανάδοχα παιδιά τους, ηλικίας 4 και 6 ετών, έλαβε μια επείγουσα κλήση από τη Νίκι.

«Θυμάμαι με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: "Δεν θα το πιστέψεις. Είμαι έγκυος. Όχι απλώς έγκυος, αλλά 34 εβδομάδων"», λέει ο Κέλσι στο περιοδικό People- ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή τους και την περίμεναν για πολλά χρόνια.

Ο Κέλσι, 33 ετών και η Νίκι, 34 ετών, γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο, αλλά άρχισαν να βγαίνουν χρόνια αργότερα, όταν ο Κέλσι βρήκε το θάρρος να της στείλει μήνυμα μέσω Facebook. «Πήγαμε για καφέ την επόμενη μέρα. Μετά πήγαμε να δούμε ταινία. Και πριν το καταλάβουμε, απλώς δεν σταματήσαμε ποτέ να βλεπόμαστε».

Λίγο μετά τον γάμο, το ζευγάρι άρχισε να επισκέφτεται ειδικούς και έκαναν προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά έπειτα από τρία χρόνια, συνέχιζαν να μην τα καταφέρνουν. Γι’ αυτό έγιναν ανάδοχοι γονείς δυο βιολογικών αδερφών πριν από περίπου δύο χρόνια.

Κάπου εκεί αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη το όνειρο μιας εγκυμοσύνης, ειδικά εφόσον η τελευταία φορά που είδε περίοδο η Νίκι ήταν πριν από δύο χρόνια. Και μετά ήρθε η επίσκεψη στο ιατρικό κέντρο.

«Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει έτσι», λέει ο Κέλσι για τη στιγμή που η Νίκι του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος. «Και φυσικά, είναι το πρώτο μου νεογέννητο». «Θέλαμε και οι δύο οικογένεια», προσθέτει. «Δεν ήταν λάθος. Το θέλαμε από τότε που παντρευτήκαμε. Είναι απίστευτο που μας συνέβη».

Η ευτυχισμένη στιγμή αντικαταστάθηκε γρήγορα από φόβο όταν η Νίκι έφτασε στο ιατρικό κέντρο. Εκεί, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έπασχε από προεκλαμψία και η αρτηριακή της πίεση ήταν υψηλή. Αν και αρχικά σχεδίαζαν να γεννήσει φυσικά, τελικά προχώρησαν σε καισαρική τομή επειδή φοβήθηκαν μην πάθει εγκεφαλικό και πεθάνει το βρέφος.

«Θυμάμαι απλώς να κλαίω ασταμάτητα», λέει ο Κέλσι. «Δεν ήξερα αν θα ζήσει... Έλεγα απλώς, «σε παρακαλώ, Θεέ μου, άφησε τη γυναίκα μου να ζήσει. Δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς αυτήν"».

Τελικά, ο τοκετός στέφθηκε με επιτυχία. «Ένα μωρό θαύμα που δεν ξέραμε καν ότι υπήρχε», λέει ο Κέλσι για τον Τσάρλι, που γεννήθηκε 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Ανακαλύψαμε την εγκυμοσύνη και αποκτήσαμε παιδί μέσα σε 10 ώρες. Είναι εξωπραγματικό».


Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ