Υπάλληλος που απολύθηκε για μια σοκολάτα πήρε αποζημίωση 3 χιλ. λίρες

Την είδαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σκοτσέζικου σούπερ μάρκετ να τρώει μια σοκολάτα, που δεν είχε πληρώσει.

Article featured image
Article featured image


Μια υπάλληλος στη Σκωτία απολύθηκε επειδή έφαγε μια σοκολάτα στο σούπερ μάρκετ που εργαζόταν, χωρίς να την πληρώσει. Ωστόσο, στη συνέχεια δικαιώθηκε και έλαβε ως αποζημίωση για την περιπέτειά της 3.000 λίρες.

Η Sharon Cassidy, που δούλευε στην αλυσίδα από το 2004, εθεάθη από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να ανοίγει μια συσκευασία με σοκολάτες και να τρώει μια χωρίς να την έχει πληρώσει. Δεν έμεινε όμως με την κατηγορία στην πλάτη της. Μήνυσε την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, καθώς ισχυρίστηκε ότι η συσκευασία με τις σοκολάτες ανήκε σε συνάδελφό της, υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι τρώνε συχνά ο ένας από το φαγητό του άλλου.

Το περιστατικό συνέβη το 2019 και όταν η επόπτρια έλεγξε τις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ενημέρωσε ότι η υπάλληλος έδωσε μια σοκολάτα στο παιδί ενός πελάτη που βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια εθεάθη να πηγαίνει προς το ταμείο και φαινόταν να τρώει κάτι.

Η ίδια ωστόσο, δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ομολόγησε ότι έδωσε τη σοκολάτα στο παιδάκι του πελάτη και ότι έφαγε και η ίδια. Μόνο που επισήμανε ότι πήρε τις σοκολάτες από την συσκευασία ενός συνάδελφού της. «Συνηθίζουμε να τρώμε ο ένας το φαγητό του άλλου», είπε.

Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το περιστατικό δεν διερευνήθηκε σωστά και πως η γυναίκα απολύθηκε άδικα. Έτσι αποφάσισε να την αποζημιώσει με 3.010 λίρες για άδικη απόλυση.


Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ