Αύριο θα γίνει τελικά η στέψη της βασίλισσας του Καρναβαλιού

Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Τσικνοπέμπτη, αλλά ακυρώθηκε ως ένδειξη σεβασμού προς την Ουκρανία.

Article featured image
Article featured image


Την Κυριακή θα γίνει η στέψη της φετινής βασίλισσας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, η οποία είχε αναβληθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει για αλλαγές στο πρόγραμμα του λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022.


Η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού:

Ο ΔήμοςΛεμεσού μετά την απόφαση του για αναβολή της πανηγυρικής στέψης της Βασίλισσας που ήταν προγραμματισμένη για την Τσικνοπέμπτη, ενημερώνει με νέα ανακοίνωση για τις αλλαγές που προκύπτουν στο πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022:

α) Η σημερινή εκδήλωση «Οι κανταδόροι τραγουδούν στις συνοικίες» μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί το συντομότερο.

β) Η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού, Βέρας Ευθυμίου Παρλαλίδου, θα γίνει αύριο 27.2.22 στις 8μ.μ πριν την έναρξη της εκδήλωση «Λες και ήταν χθες» στο Χαρουπόμυλο Λανίτη. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται διαδικτυακά με Live streaming μέσω της σελίδας www.golive.cy/limassolcarnival ή μέσω του facebook του Λεμεσιανού Καρναβαλιού @LimassolCarnivalofficial.

Για την σωστή ενημέρωση του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού: https://www.limassolmunicipal.com.cy/.../program-limassol… ,όπου αναρτώνται έγκαιρα όλες οι αλλαγές του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ