«Άνοιξαν» οι πόρτες του Westeros, του κόσμου του Game of Thrones

Δείτε εικόνες μέσα από τα στούντιο που γυρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της επικής σειράς, που άφησε ιστορία.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από PA

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς φαντασίας «Game of Thrones», που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019, έχουν τώρα την ευκαιρία να περιηγηθούν στα στούντιο όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.

got1-960x600_city.jpg
Φωτογραφία: Reuters/CLODAGH KILCOYNE



Το στούντιο Linen Mill που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία, άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή (4/2) στους θαυμαστές του Westeros και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία. «Από το σενάριο στην οθόνη: το ταξίδι για τη δημιουργία του “Game of Thrones” ξεκινά από το Τοίχος στον απέραντο και παγωμένο βορρά και συνεχίζει στο “σκοτάδι”», αναφέρει ο ιστότοπος για το αξιοθέατο.

unnamed_12_city.jpg
Φωτογραφία: Reuters/CLODAGH KILCOYNE



Όσοι παρακολουθούσαν φανατικά τη σειρά που βασίστηκε στα επικά μυθιστορήματα του Τζορτζ Ρ.Ρ.Μάρτιν, θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα βήματα των πρωταγωνιστών της σειράς όπως οι Κιτ Χάριγκτον, Πίτερ Ντίνκλειτζ και Σον Μπιν, όπως και να καθίσουν σε αντίγραφο του σιδερένιου θρόνου που έγινε διάσημος μέσα από τα επεισόδια. Μεταξύ των εκθεμάτων υπάρχουν σκίτσα, σκηνικά αντικείμενα, κοστούμια και σκηνικά συμπεριλαμβανομένου του κάστρου της Γουίντερφελ και άλλα που παρέμειναν εκεί μετά το τέλος του σόου. Επιπλέον, θα υπάρχει υλικό όπως τα οπτικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά και τα προσθετικά μέλη που φόρεσαν οι ηθοποιοί. Μερικά από τα πιο διάσημα αντικείμενα που βρίσκονται διαθέσιμα στο στούντιο είναι το σπαθί του Τζον Σνόου και το νυφικό της Σάνσα.

gotstudios-1_city.jpg
Φωτογραφία: Reuters/CLODAGH KILCOYNE



«Πρόκειται για τα πραγματικά σκηνικά στα οποία περπατήσαμε. Αυτά είναι τα αληθινά κοστούμια που φορέσαμε και τα σπαθιά που χρησιμοποιήσαμε στη σειρά. Και, σε αντίθεση με τη σειρά που δεν το βλέπατε, εδώ θα δείτε εκπληκτική λεπτομέρεια στον σχεδιασμό των σκηνικών», δήλωσε στο Reuters ο Ίαν Μπίτι που υποδύθυκε τον Μέριν Τραντ στη σειρά.

gotstudios-2_city.jpg
Φωτογραφία: Reuters/CLODAGH KILCOYNE





Πηγή: kathimerini.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ