«Ο Άλκης κατάφερε να ενώσει όλα τα χρώματα μαζί»

Ένας street artist φιλοτέχνησε ένα πολύχρωμο πορτραίτο του Άλκη και το τοποθέτησε στο σημείο που δολοφονήθηκε.

Article featured image
Article featured image


Ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο πορτραίτο του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, δημιούργησε ο street artist Hayate Style.



Ο γνωστός δημιουργός, που έχει φιλοτεχνήσει και τις μορφές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην οδό Αντιστάσεως 7Β στην Καλαμαριά, του Ντιέγκο Μαραντόνα σε σχολείο και του Βασίλη Χατζηπαναγή στο Κατσάνειο, άφησε τον πίνακα στο σημείο της δολοφονίας του νεαρού οπαδού του Άρη.



Σε σχετική ανάρτηση στα social media έγραψε: «Η ζωή δεν έχει μόνο δύο χρώματα. Η ζωή είναι πολύχρωμη, είναι όμορφη, είναι ζωηρή! Ο Άλκης θα ζει για πάντα μέσα μας γιατί κατάφερε το αδύνατο. Κατάφερε να ενώσει όλα τα χρώματα μαζί. Άλκη έχεις τα πινέλα,έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. Καλό σου ταξίδι. 01/02/22».



Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σχετικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 23χρονου φερόμενου ως δολοφόνου. Παράλληλα, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους συνεργούς του στο αποτρόπαιο έγκλημα με σύμμαχο βίντεο τα οποία ελπίζουν ότι θα ρίξουν περαιτέρω φως στις συνθήκες που έγινε η δολοφονία και θα οδηγήσουν σε όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση χούλιγκαν στην παρέα του άτυχου Άλκη Καμπανού.

Στο πλαίσιο αυτό στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε και ένας 20χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε τα σύνορα με την Αλβανία από την Κρυσταλλοπηγή στις 2 Φεβρουαρίου, στις 23:45, περίπου δυο ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.



Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο 20χρονος προς το παρόν δεν αναζητείται, δεν έχει ταυτοποιηθεί και δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του. Οι έρευνες όμως συνεχίζονται και μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν. Αν αυτό συμβεί θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και αν χρειαστεί θα εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σε κάποια από τα βίντεο που ερευνούν οι αρχές, ο 20χρονος (ο οποίος είχε συλληφθεί το 2019 για το αιματηρό περιστατικό στο οποίο συμμετείχε και ο συλληφθείς για τη δολοφονία του Άλκη) φέρεται να μοιάζει με άτομο που είχε κινηθεί σε επίμαχα σημεία στην περιοχή που εξελίχθηκε η δολοφονία του Άλκη Καμπανού και στο σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών που ανήκει ο 23χρονος συλληφθείς. Το γεγονός ότι έμοιαζε η φιγούρα του με το άτομο αυτό που εντόπισαν στο βίντεο έκανε τις αρχές να τον αναζητήσουν για μια πρώτη κατάθεση για να δουν αν έχει άλλοθι κλπ. και τότε διαπίστωσαν ότι έχει φύγει για την Αλβανία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ