Προσποιούταν πως είναι λεσβία για να αποπλανήσει μια 13χρονη που τελικά δεν ήταν 13χρονη

Η αστυνομία του έστησε παγίδα και τον συνέλαβε.

Article featured image
Article featured image


Ένας 39χρονος άνδρας φυλακίστηκε επειδή προσποιήθηκε τη λεσβία γυναίκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών για να αποπλανήσει ένα 13χρονο κορίτσι, που στην πραγματικότητα ήταν αστυνομικός.

Ο Μαρκ Άνταμς από το Γουόρκινγκτον της Αγγλίας δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών, όπου προσποιήθηκε μια 21χρονη λεσβία γυναίκα, αλλά συνελήφθη σε αστυνομική παγίδα, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το Φεβρουάριο του 2020, ο Άνταμς, ο οποίος χρησιμοποίησε φωτογραφίες μιας γυναίκας που βρήκε στο διαδίκτυο για το προφίλ του, άρχισε να στέλνει σεξουαλικά μηνύματα στο «κορίτσι», καθώς στην αρχή της συνομιλία τους είπε ότι ήταν μόλις 13 ετών.

Για πολύ καιρό, της ζητούσε να στέλνει προκλητικές φωτογραφίες, της είπε να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα και της έστειλε γυμνές φωτογραφίες του. Σε μια περίπτωση της ζήτησε να κάνει σεξουαλικές πράξεις στον εαυτό της και να του τηλεφωνήσει για να την ακούει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Άνταμς προσπαθούσε να «καθοδηγεί τη συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος».

Όταν ο μυστικός αστυνομικός σήμανε συναγερμό για τα εγκλήματα του Άνταμς, οι αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση του φορητού υπολογιστή και του κινητού του τηλέφωνο και συνελήφθη.

Ο Άνταμς αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του, πριν τελικά παραδεχτεί τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επικοινωνία με ανήλικο και απόπειρα να αναγκάσει ένα παιδί να συμμετάσχει σε σεξουαλική δραστηριότητα.

Ο συνήγορος του 39χρονου είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει προηγούμενες καταδίκες και πως «εξευτελίστηκε και ντροπιάστηκε».

Ωστόσο ο δικαστής καταδίκασε τον Άνταμς σε φυλάκιση 27 μηνών, λέγοντας: «Δημιούργησες ένα προφίλ που παρουσίαζες τον εαυτό σου ως 21χρονη ομοφυλόφιλη γυναίκα που ενδιαφερόταν να γνωρίσει νεαρά κορίτσια… Οι συνομιλίες σας ήταν άκρως σεξουαλικές, αποφασιστικές, επίμονες, απαιτητικές και ελεγκτικές».

Ο Μαρκ Άνταμς πρέπει επίσης να υπογράφει το μητρώο σεξουαλικών παραβατών για 10 χρόνια.

Όπως αναφέρει το «LGBTQNATION», η γυναίκα της οποίας έκλεψε τις φωτογραφίες ο Άνταμς, εξέφρασε τη «βαθιά στεναχώρια» της στην αστυνομία όταν έμαθε τι συνέβη.


Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ