Το MBA του CIIM στην ελίτ των κορυφαίων του κόσμου!

Το CIIM ανακοινώνει ότι το ΜΒΑ του κέρδισε για πέμπτη φορά, τη διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση EFMD Accredited, από τον ομώνυμο κορυφαίο Φορέα Διαπίστευσης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων.

Article featured image
Article featured image


Με αισθήματα υπερηφάνειας, χαράς και ικανοποίησης, το CIIM ανακοινώνει ότι το ΜΒΑ του κέρδισε για πέμπτη φορά, τη διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση EFMD Accredited, από τον ομώνυμο κορυφαίο Φορέα Διαπίστευσης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων.

Το EFMD Accredited, αποτελεί το πιο εμπεριστατωμένο σύστημα διαπίστευσης προγραμμάτων για πτυχία και μεταπτυχιακά διεύθυνσης επιχειρήσεων και διαχείρισης, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο και σημείο αναφοράς, για κάθε πρόγραμμα σπουδών, το οποίο επιθυμεί να φέρει τη σφραγίδα ενός διεθνούς αναγνωρισμένου και αξιολογημένου Προγράμματος.

Η διαπίστευση του EFMD, καλύπτει όλες τις πτυχές της παροχής του Προγράμματος από μέρους του CIIM, όπως είναι το θεσμικό, το εθνικό και διεθνές περιβάλλον μέσω του σχεδιασμού του, της παράδοσης, των αποτελεσμάτων και των επιπτώσεών του, όπως επίσης, τις απόλυτες και αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας του Προγράμματος.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι ο Φορέας EFMD Accredited, δίδει κατά απόλυτο τρόπο, έμφαση στην ακαδημαϊκή ποιότητα, την πρακτική συνάφεια, τη διεθνοποίηση, την ηθική και τη βιωσιμότητα των Προγραμμάτων που βραβεύει.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί, ότι το ΜΒΑ του CIIM, είναι αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το EFMD από το 2006. Είναι το μοναδικό ΜΒΑ στη Κύπρο που τυγχάνει τέτοιας αναγνώρισης για 15 και πλέον συνεχόμενα χρόνια, επίτευγμα, το οποίο δικαίως το τοποθετεί, στην κορυφή των προσφερόμενων MBA’s στη χώρα μας αλλά και στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, τόσο μεταξύ των φοιτητών, όσο και μεταξύ των εργοδοτών.

Δεδομένου του αυξημένου ενδιαφέροντος για απόκτηση του MBA του CIIM, οι ενδιαφερόμενοι πληροφορούνται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και πως όλες οι θέσεις, θα διατεθούν στη βάση ακαδημαϊκών κριτηρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ