Η 3 μηνών κόρη του Έλον Μασκ πήρε το όνομά της από την αγάπη της Grimes για το σκοτάδι

Γεννήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και θα τη φωνάζουν 'Υ', για συντομία.

Article featured image
Article featured image


Πατέρας για άλλη μία φορά έγινε ο Έλον Μασκ, όπως αποκάλυψε η τελευταία του σύντροφος, η τραγουδίστρια Grimes, με την οποία απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έφεραν στον κόσμο τον Δεκέμβριο ένα κοριτσάκι, με το άκρως περίεργο όνομα Exa Dark Sideræl Musk, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η τραγουδίστρια αρχικά δεν ήθελε να αποκαλύψει πως απέκτησε και δεύτερο παιδί με τον δισεκατομμυριούχο Ελον Μασκ, όμως κατά τη διάρκεια που παραχωρούσε τη συνέντευξη στο σπίτι της στο Οστιν του Τέξας, ο δημοσιογράφος του Vanity Fair Ντέβιν Γκόρντον, άκουσε ένα μωρό να κλαίει. Η 33χρονη μουσικός αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι το μωρό τους γεννήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβριο μέσω παρένθετης μητέρας.

Το όνομα της κόρης τους είναι εξίσου παράξενο με του αδερφού της, X-A-Xii Musk. Το ζευγάρι ονόμασε το νεογέννητο κορίτσι Exa Dark Sideræl ή για συντομία, 'Y'. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το ιδιόμορφο όνομα του νεογέννητου το εμπνεύστηκε από τον όρο «exaFLOPS», που είναι «η ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεπτομύριο πράξεις σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή ανά δευτερόλεπτο» για να τονίσει την σημασία της «ταχύτητας», ενώ το δεύτερο όνομά της, Dark, σχετίζεται με την αγάπη της Grimes για το σκοτάδι, το άγνωστό και τη σκοτεινή ύλη.

«Οι άνθρωποι φοβούνται το σκοτάδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά η απουσία φωτονίων. Η σκοτεινή ύλη είναι το πιο όμορφο μυστήριο του σύμπαντός μας», είπε χαρακτηριστικά.


Το ελληνικό όνομα που ήθελε να δώσει η Grimes στην κόρη της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Grimes αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη για να ονομάσει την κόρη της Οδυσσέα Μασκ, επειδή «ένα κορίτσι με το όνομα Οδυσσέας είναι το όνειρό μου» αλλά τελικά κατέληξαν στο Exa Dark Sideræl.


Πηγή: reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ