22χρονη φέρεται να παραπλάνησε άνδρα σε ψεύτικο ραντεβού και τελικά τον απήγαγε

Η Valerie και οι δύο συνεργοί της βασάνισαν τον 24χρονο και ζήτησαν λύτρα από τον αδερφό του.

Article featured image
Article featured image

Κεντρικές φωτογραφίες απο το FB

Σε θρίλερ κατέληξε, το διαδικτυακό ραντεβού που έκλεισε ένας 24χρονος στις ΗΠΑ με μια κοπέλα στο Instagram. Ο νεαρός κατευθύνθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Μπρονξ προκειμένου να συναντηθεί με μια μελαχρινή κοπέλα που γνώρισε στο Instagram, αλλά δεν γνώριζε πως θα έπεφτε θύμα απαγωγής.

Η κοπέλα που συνομιλούσε στην πραγματικότητα ήταν μέλος μιας εγκληματικής ομάδας, που βασάνισαν για αρκετές ώρες τον άντρα, μαχαιρώνοντάς τον και απαιτώντας 100.000 δολάρια ως λύτρα από τον αδελφό του προκειμένου να τον παραδώσουν ζωντανό.

Όταν η αστυνομία βρήκε το θύμα, 24 ώρες αργότερα, ήταν δεμένος και φιμωμένος σε ένα βαν. Η 22χρονη Valerie Rosario, που φέρεται να τον αποπλάνησε, βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η 22χρονη έκλεισε ραντεβού με τον άνδρα, μέσω του Instagram, σε ένα διαμέρισμα στο Μπρονξ. Όταν ο 24χρονος έφτασε εκεί στη 1 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα και ο ένας τον χτύπησε με ένα όπλο. Στη συνέχεια έγδυσαν τον νεαρό, τον έβαλαν σε μια μπανιέρα και τον έκαψαν σε όλο του το σώμα. Επίσης, τον βασάνισαν με ένα μαχαίρι χτυπώντας τον στα πόδια, στην πλάτη και στο σώμα.

Μετά από ώρες βασανιστηρίων, τον μετέφεραν σε άλλη τοποθεσία και αργότερα κάλεσαν τον αδελφό του για να του ζητήσουν λύτρα. «Δώσε μας 100 χιλιάδες δοκάρια διαφορετικά θα τον σκοτώσουμε», του είπαν. Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει έναν από τους συνεργούς στο Κουίνς. Καθόταν σε ένα βαν και είχε μαχαίρι. Στο πίσω μέρος του βαν βρέθηκε ο 24χρονος αναίσθητος, τυλιγμένος σε μια κουβέρτα και με το στόμα δεμένο.

Ο νεαρός τελικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά εγκαύματα και τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο, στην πλάτη, το σώμα και τα πόδια. Η γυναίκα που συνελήφθη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που σχηματίστηκαν εναντίον της.



Με πληροφορίες από gazzetta, nypost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ