Ο εγκαταλελειμμένος «γκέι» σκύλος υιοθετήθηκε τελικά από ομοφυλόφιλο ζευγάρι

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες «έμειναν έντρομοι» όταν είδαν τον Fezco να ανεβαίνει σε έναν άλλον αρσενικό σκύλο.

Article featured image
Article featured image

Κεντρκή φωτογραφία από TMZ

Οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου τον εγκατέλειψαν αφού τον είδαν να ανεβαίνει σε έναν αρσενικό σκύλο και φοβήθηκαν μήπως είναι «γκέι».

Η οικογένεια παράτησε τον Fezco στο «Stanly County Animal Protective Services», ένα καταφύγιο στην Albemarle, που κατάφερε ωστόσο να βρει νέους ιδιοκτήτες για τον περίπου 22 κιλών σκύλο.



Το καταφύγιο είπε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες «έμειναν έντρομοι» όταν είδαν τον Fezco να ανεβαίνει σε έναν άλλον αρσενικό σκύλο – μια συνηθισμένη συμπεριφορά σκύλων που δεν είναι απαραιτήτως σεξουαλικής φύσης, ανέφερε η εφημερίδα WCCB.



Ο σκύλος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι περίπου 4 ή 5 ετών, είναι φιλικός με άλλα ζώα και ανθρώπους, ανέφερε το καταφύγιο.

Το καταφύγιο επιβεβαίωσε στη HuffPost πως νέοι ιδιοκτήτες του σκύλου είναι ο Στιβ Νίκολς με τον σύντροφό του, Τζον, που μίλησαν στο TMZ για τους λόγους που επέλεξαν να τον υιοθετήσουν.

gay-skilos-iothetithike-2_city.png
Ο Στιβ με τον Όσκαρ. Φωτογραφία: ΤΜΖ



Το ζευγάρι άλλαξε επίσης το όνομα στο Fezco σε «Όσκαρ» από τον Ιρλανδό ποιητή και θεατρικό συγγραφέα Όσκαρ Ουάιλντ- που ήταν γκέι.

Ο Νίκολς είπε ότι ένιωσαν μια άμεση σύνδεση με τον Όσκαρ και την ιστορία του, επειδή είχαν επίσης αντιμετωπίσει διακρίσεις.

Το ζευγάρι πρόσθεσε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του Όσκαρ όχι μόνο ήταν προκατειλημμένοι, αλλά προφανώς και πολύ κακοί στο να τον φροντίζουν αφού ο σκύλος δεν έχει στειρωθεί και έχει καρδιακό σκώληκα.

harry-gay-skilos-parea-2_city.jpg
Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη σκύλο, τον Χάρι. Φωτογραφία: ΤΜΖ



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ