27χρονη νοσηλεύτηκε επειδή δεν αεριζόταν μπροστά στον σύντροφό της

«Κορίτσια, μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στον δικό σας».

Article featured image
Article featured image


Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Viviane de Queiroz Pereira - γνωστή και ως Pocah – νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο επειδή αρνείτο να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της.

Η 27χρονη μοιράστηκε της λεπτομέρειες της περιπέτειας υγείας της στα Instagram Stories της, με τους 15,7 εκατομμύρια ακολούθους της.

«Ξύπνησα στις 5:30 το ξημέρωμα με έντονους πόνους στο στομάχι και κατέληξα στο νοσοκομείο», έγραψε η Pereira στην ανάρτηση, δημοσιεύοντας επίσης φωτογραφίες της στο νοσοκομείο.



Εξήγησε πως η ταλαιπωρία με το στομάχι της ξεκίνησε επειδή δεν ήθελε να αερίζεται μπροστά στον σύντροφό της, ενώ φέρεται να ακολούθησε επίσης συμβουλές από ένα TikTok, το οποίο έλεγε να αγνοήσεις τους «πόνους στο στομάχι». Τελικά οδηγήθηκε στον γιατρό με «συσσωρευμένα, παγιδευμένα αέρια».

Αυτό συμβαίνει όταν το μεθάνιο δεν κινείται κανονικά στο έντερο, επιφέροντας «έντονο πόνο ή δυσφορία στην κοιλιά» και προκαλείται από συγκεκριμένα τρόφιμα και υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Τελικά οι γιατροί κατάφεραν να απαλλάξουν την Pereira από τα αποθέματα αερίων της.



«Αυτό ήταν παιδιά. Πήρα φάρμακα και είμαι καλά», ανέφερε η 27χρονη τραγουδίστρια, που προειδοποίησε τους φαν της να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της.



«Κορίτσια, μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στον δικό σας, γιατί αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να μην τον αφήνετε να κοιμηθεί επειδή δεν είστε καλά, να πηγαίνετε μαζί του στο νοσοκομείο και η διάγνωση να είναι "παγιδευμένα αέρια". Από εδώ και πέρα θα τα αφήνω ελεύθερα παιδιά», είπε η Pereira.


Με πληροφορίες από lifo, nypost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ