Άνδρας απείλησε να «κόψει την ομοφυλοφιλία» από τον αδερφό του με ένα μαχαίρι της κουζίνας

Συνελήφθη από την Αστυνομία.

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη επειδή απείλησε να «κόψει την ομοφυλοφιλία» από τον ίδιό του τον αδερφό με ένα κουζινομάχαιρο.

Η αστυνομία στο Μαϊάμι-Ντέιντ στη νοτιοανατολική Φλόριντα κλήθηκε στο σπίτι του 35χρονου Ντέιβιντ Μαρτίνεζ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (24 Φεβρουαρίου) εν μέσω «βίαιης διαμάχης» μεταξύ των αδελφών.

Το θύμα είπε στους ανακριτές ότι ο Μαρτίνεζ ακόνιζε ένα κουζινομάχαιρο καθώς τον απείλησε να τον σκοτώσει στο σπίτι του στο Μαϊάμι, σύμφωνα με τα αρχεία του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι-Ντέιντ. Οι δυο τους είχαν τσακωθεί για «ζητήματα ιδιοκτησίας», σημείωσαν οι αξιωματικοί.

Το θύμα ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος «φερόταν παράξενα» από το απόγευμα της Τετάρτης πριν γίνει το περιστατικό. Αργότερα είπε ότι τον απείλησε να «κόψει την ομοφυλοφιλία» από μέσα του, καθώς προσπάθησε να φύγει από την πίσω πόρτα.

Ο Μαρτίνεζ τον ακολούθησε έξω και τον άρπαξε, φωνάζοντάς του για να επιστρέψει μέσα. «Με φόβο», σημειώνει η αναφορά, το θύμα επέστρεψε μέσα. Ευτυχώς, λίγο αργότερα κατάφερε να βγει κρυφά και να ζητήσει από έναν φίλο του να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν «εξοργισμένο και μη συνεργάσιμο» Μαρτίνεζ μέσα στο σπίτι. Ακολούθησε αγώνας κατά τη σύλληψη, ανέφερε η έκθεση.

Με τις προσπάθειες σύλληψης του Μαρτίνεζ να είναι μάταιες, οι αξιωματικοί αναγκάστηκαν να ζητήσουν υποστήριξη. «Οι αξιωματικοί περίμεναν μέχρι να φτάσουν άλλες μονάδες και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο χωρίς άλλα επεισόδια», ανέφερε ο φάκελος, προσθέτοντας ότι η αστυνομία κατέσχεσε επίσης ένα μαχαίρι από το σπίτι.

Ο Μαρτίνεζ συνελήφθη για κακούργημα, απαγωγή και ψευδή φυλάκιση. Παραμένει υπό κράτηση σε φυλακή της κομητείας του Μαϊάμι-Ντέιντ αντί για εγγύηση 22.000 δολαρίων.


Με πληροφορίες από avmag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ