Η μεγαλύτερη ταινία στον κόσμο έχει διάρκεια 35 μέρες και 17 ώρες

Έχει τον τίτλο «Logistics» και μπαίνει στην κατηγορία του «πειραματικού κινηματογράφου».

Article featured image
Article featured image


Το 2012 κυκλοφόρησε η Σουηδική ταινία «Logistics» από την Erika Magnusson και τον Daniel Andersson η οποία εντάσσεται στην κατηγορία του «πειραματικού κινηματογράφου».

Πηγή έμπνευσης για το γύρισμα της ταινίας ήταν η απορία των δημιουργών της για το από πού έρχονται οι σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η σύνοψη του «Logistics» στο IMDB γράφει: «Ο κύκλος παραγωγής ενός βηματομέτρη σε αντίστροφη χρονολογική σειρά». Η ταινία ακολουθεί τη διαδρομή του προϊόντος από την πώλησή του σε ένα κατάστημα στη Στοκχόλμη, μέχρι και την κατασκευή του σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα.




Η ταινία ωστόσο, διαρκεί 51,420 λεπτά, δηλαδή 35 μέρες και 17 ώρες. Άρα και να θέλει κάποιος να βάλει άδεια για να τη δει, μάλλον οι μέρες δεν θα είναι αρκετές. Είναι η μεγαλύτερη ταινία που έχει γυριστεί ποτέ και φτάνει συνολικά τις 857 ώρες. Το σκορ της στο IMDB ανέρχεται στα 6,1/10 και έχουν ψηφήσει 120 άτομα.

Η πιο δημοφιλής κριτική της στο IMDB έχει τίτλο: «Οι πιο μπερδεμένες 35 μέρες και 17 ώρες της ζωής μου», και της έβαλε και το σκορ των 5/10. Μεταξύ άλλων, η κριτική γράφει: «Όταν άκουσα για την ταινία «Logistics» μου κινήθηκε το ενδιαφέρον από την πλοκή. “Ο παραγωγικός κύκλος ενός βηματομέτρη” είναι μια τέλεια ιδέα. ΩΣΤΌΣΟ, όταν ξεκίνησε έπαθα σοκ, γιατί νόμιζα πως έκανα κάποιο λάθος. Όλα ήταν αντίστροφα».


Ακολουθεί μια μικρότερη εκδοχή της ταινίας, που έχει διάρκεια 1 ώρα και 12 λεπτά:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ