Όλα όσα θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

Αν ψάχνεις αφορμή για να μη βγεις από το σπίτι, σού έχουμε τουλάχιστον 30 εξαιρετικές.

Article featured image
Article featured image


Το Netflix ετοιμάζεται να διαθέσει τον Μάρτιο, πλούσιο υλικό σε όλες τις κατηγορίες της πλατφόρμας.

Στις τηλεοπτικές σειρές, ξεχωρίζει από τώρα το θρίλερ «Pieces of Her», που βασίζεται στο best seller της διάσημης συγγραφέως Karin Slaughter, ενώ προς το τέλος του μήνα, θα προβληθεί η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton».

Στις ταινίες έχουμε την άφιξη δύο υποθέσεων που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα («Against The Ice» και «The Bombardment»), ενώ ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Μαρκ Ράφαλο θα πρωταγωνιστήσουν στην αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Adam Project» του Σον Λέβι.

Στα ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες ιστορίες, με το ανατριχιαστικό «Worst Roommate Ever» να κάνει ποδαρικό την 1η του μήνα, ήτοι σήμερα.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται τον Μάρτιο, στην πλατφόρμα του Netflix.


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ


01/3/2022

The Guardians of Justice / Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης

Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.


03/3/2022

Midnight at the Pera Palace / Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς

Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.


04/3/2022

Pieces of Her / Όλα τα Κομμάτια της

Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.



08/3/2022

An Astrological Guide for Broken Hearts: Season 2 / Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές: Σεζόν 2

Καθώς η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει επιτυχία με την εκπομπή "Άστρα της Αγάπης", ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.


11/3/2022

Formula 1: Drive to Survive: Season 4 / Formula 1: Οδηγός... Επιβίωσης: Σεζόν 4

Είκοσι οδηγοί –ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι– διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη..


11/3/2022

Once Upon a Time... Happily Never After / Και Δεν Ζήσαν Αυτοί Καλά κι Εμείς Καλύτερα

Μετά τον αναγκαστικό χωρισμό τους, πρέπει να ξαναβρεθούν σε μια άλλη ζωή για να διαλύσουν τα μάγια που έχουν γίνει στην πόλη τους, όπου κανείς δεν μπορεί να ερωτευτεί.


11/3/2022

Life After Death with Tyler Henry / Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά τον Θάνατο

Ο μελλοντολόγος-μέντιουμ Τάιλερ Χένρι ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.


17/3/2022

Soil / Χώμα

Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.



18/3/2022

Human Resources

Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Ένα spinoff του "Big Mouth".


18/3/2022

Top Boy: Σεζόν 2

Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.


18/3/2022

Cracow Monsters / Τα Τέρατα της Κρακοβίας

Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.


18/3/2022

Standing Up / Οι Έξι Κωμικοί

Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.


25/3/2022

Bridgerton / Μπρίτζερτον: Σεζόν 2

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.



ΤΑΙΝΙΕΣ


02/3/2022

Against The Ice / Κόντρα στον Πάγο

Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.


03/3/2022

The Weekend Away / Σαββατοκύριακο στην Κροατία

Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.


04/3/2022

Meskina / Καημένη

Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.



08/3/2022

Autumn Girl / Μια Αισθησιακή Γυναίκα

Στην Πολωνία του '60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.


09/3/2022

The Bombardment / Ο Βομβαρδισμός

Τον Β' Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.



11/3/2022

The Adam Project / Επιχείρηση Άνταμ

Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.



15/3/2022

Marilyn's Eyes / Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια

Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.


17/3/2022

Rescued by Ruby / Ρούμπι η Διασώστρια

Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.


18/3/2022

Windfall

Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.



ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


01/3/2022

Worst Roommate Ever / Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία

Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.




03/3/2022

Surviving Paradise: A Family Tale / Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία

Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.


09/3/2022

The Andy Warhol Diaries / Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ: Σειρά μίας σεζόν

1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.


16/3/2022

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives / Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή

Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.



18/3/2022

Animal / Εκπληκτικά Ζώα: Season 2

Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.


22/3/2022

The Principles of Pleasure / Οι Αρχές της Απόλαυσης: Σειρά μίας σεζόν

Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης – που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.


30/3/2022

Trust No One: The Hunt for the Crypto King / Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν

Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ' όσα φαίνονται.


ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ


03/3/2022

He-Man and the Masters of the Universe / Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 2

Η μοίρα του Ετέρνος κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Χ-Μαν και οι ήρωες βρίσκουν νέους συμμάχους –και πεπρωμένο– για να εμποδίσουν τον κακό Σκέλετορ να πάρει την εξουσία.



08/3/2022

Chip and Potato / Τσιπ και Πατάτα: Σεζόν 3

Η Τσιπ συνεχίζει να μαθαίνει τον υπέροχο, μεγάλο κόσμο με λίγη βοήθεια από την Πατάτα – πηγαίνει για το πρώτο της κούρεμα και μπαίνει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο!


10/3/2022

Karma's World: Season 2

Νέες δυσκολίες δίνουν έμπνευση για νέα τραγούδια στην Κάρμα, που ξεκινά νέα δουλειά, κατεβαίνει για σχολική πρόεδρος και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά της.


15/3/2022

Team Zenko Go / Μυστική Ομάδα Zenko Go

Καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη γι' αυτά τα καλόκαρδα παιδιά! Οι Νάγια, Άρης, Έλλη και Τζαξ προσφέρουν στα κρυφά βοήθεια και ξεφορτώνονται τα προβλήματα της πόλης!



25/3/2022

Transformers: BotBots

Μια νέα σειρά από το σύμπαν των "Transformers".


29/3/2022

Mighty Express: Σεζόν 6

Μια ομάδα τρένων μαζί με τους μικρούς τους φίλους ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα στη νέα σεζόν.


Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ