Άνδρας που μοιάζει (πολύ) στον Βλαντίμιρ Πούτιν λέει ότι φοβάται για τη ζωή του

Ο Σλόβεκ Σόμπολα απολάμβανε μέχρι πρόσφατα τα προνόμια που του προσέφερε η ομοιότητα με τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά αυτό τώρα άλλαξε.

Article featured image
Article featured image


O 53χρονος Σλόβεκ Σόμπολα, ο οποίος μοιάζει αρκετά στον Βλαντίμιρ Πούτιν, μέχρι και πριν από λίγο καιρό απολάμβανε την ομοιότητά του με τον Ρώσο πρόεδρο, όμως τα πράγματα για εκείνον έχουν αλλάξει κατά πολύ από την ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και πλέον αναφέρει ότι φοβάται για τη ζωή του. Ο Σόμπολα έχει περάσει τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής του υποδυόμενος τον σωσία του 69χρονου Ρώσου προέδρου και έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και το Χονγκ Κονγκ προκειμένου να υποδυθεί τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η σταθερή δουλειά του, επωφελήθηκε αρκετά από αυτήν την ομοιότητα, κρατώντας επίσης και την κανονική του δουλειά.

cfaef740-9926-11ec-aa86-1f15684c6538_800_420.pngΟ 53χρονος, ο οποίος κατάγεται από το Βρότσλαβ της Πολωνίας, εξομολογήθηκε στην Daily Star ότι έχει κερδίσει «καλά χρήματα» κάνοντας τον σωσία του Ρώσου προέδρου, όμως τώρα ανησυχεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα του κάνουν κακό.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κίνδυνος για τη ζωή του είναι μεγάλος. «Πριν από τον πόλεμο, δεν φοβόμουν για την ασφάλειά μου στον δρόμο, αλλά τώρα φοβάμαι, γιατί στο Βρότσλαβ υπάρχει αρκετός κόσμος από την Ουκρανία που ζει και εργάζεται εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλές φορές που αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν πει ότι μοιάζω με τον Πούτιν και τώρα λόγω του πολέμου φοβάμαι λίγο πως θα εκνευριστούν και θα γίνουν επιθετικοί όταν με δουν», είπε στη Daily Star και αναμεταδίδει η New York Post.

3431806b-9095-4f94-bb1f-3f058f60e4c4.jpg
Ο σωσίαςΟ Πολωνός αναφέρθηκε στον πόλεμο και στον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα καλό από όλο αυτό και πως δεν γίνεται για τα χρήματα. Μάλιστα συμπλήρωσε πως έδειχνε σεβασμό στον Πούτιν όμως αυτό έχει αλλάξει πλέον, κυρίως γιατί έχει βλάψει πολύ κόσμο. «Σε αυτήν την κατάσταση του πολέμου, εγώ είμαι με την Ουκρανία, πιστεύω ότι πρέπει να παλέψουν», δήλωσε ο 53χρονος.

Ο Σόμπολα ανέφερε επίσης ότι υπήρξαν και κάποιες φορές που η ομοιότητά του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν τον έκανε να μην νιώθει και τόσο άνετα: «Μερικές φορές όμως γίνεται κάπως άβολο όλο αυτό, καθώς μπορεί να είμαι με την οικογένειά μου σε διακοπές και να έρχονται να με αγγίζουν, να μου λένε ότι μοιάζω με τον Πούτιν και να ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ