Αν γουστάρεις τις ταινίες αληθινών εγκλημάτων, μια εταιρεία σε πληρώνει για να δεις πολλές μαζεμένες

Η αμοιβή ανέρχεται στα 100 δολάρια την ώρα.

Article featured image
Article featured image


Αν είστε λάτρεις των σειρών και ταινιών που πραγματεύονται αστυνομικές υποθέσεις αληθινών εγκλημάτων, υπάρχει εκεί έξω μια δουλειά που είναι κομμένη και ραμμένη για εσάς. Μπορείτε μάλιστα να βγάλετε έως και 2.400 δολάρια μέσα σε ένα 24ωρο, κάνοντας απλά το αγαπημένο σας χόμπι!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ένας φανατικός των ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων θα μπορεί να παρακολουθήσει έως και 24 ώρες επεισοδίων, και να αμειφθεί αδρά γι' αυτό.

Η υπηρεσία streaming MagellanTV, θα πληρώσει έναν τυχερό νικητή 100 δολάρια, για κάθε ώρα που θα περνά βλέποντας ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων και, συνολικά, 2.400 δολάρια για έναν 24ωρο τηλε-μαραθώνιο.

Στιγμιότυπο 2022-04-11, 1.17.09 μμ.png



«Ο ιδανικός μας υποψήφιος ζει για το αληθινό έγκλημα», έγραψε η εταιρεία στην αγγελία για τη «δουλειά των ονείρων». Η εταιρεία αναζητά άτομα που «μπορούν να χειριστούν τον πιο απειλητικό κατά συρροή δολοφόνο, τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και δεν δειλιάζουν μπροστά στο ανατριχιαστικό παραφυσικό».

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα καταγράψει το binge «εγκλήματος και μυστηρίου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο νικητής θα κληθεί να παρακολουθήσει συνολικά 32 ταινίες που καλύπτουν δολοφονίες, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και διαδικτυακές απάτες, ξεκινώντας με την ταινία "Murder Maps: The BermondseyHorror", (Χάρτες Φόνων: Ο τρόμος του Bermondsey), η οποία εξετάζει έναν φόνο του 1849 στο Λονδίνο.

Στιγμιότυπο 2022-04-11, 1.37.46 μμ.png



Ο νικητής θα έχει στη διάθεσή του 48 ώρες για να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο, ώστε να κοιμηθεί ενδιάμεσα. Επιπλέον 100 επιλαχόντες θα λάβουν δώρο μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους, σύμφωνα με τη MagellanTV.

Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν βιογραφικό, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σύντομη αίτηση στην οποία θα εξηγούν τον ρόλο που παίζει το αληθινό έγκλημα στη ζωή τους. Η προθεσμία λήγει στις 18 Απριλίου και μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.


Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ