Όταν ένας Κύπριος συνάντησε από κοντά μια influencer και επιχείρησε να (τής) κλέψει τη λάμψη

Σε έναν λογαριασμό στο Instagram -που ανεβάζει τα «παραλειπόμενα» των αναρτήσεων των influencers, φιγουράρει και ένα πολύ κυπριακό βίντεο.

Article featured image
Article featured image


Ένας λογαριασμός στο Instagram έγινε viral εδώ και αρκετό καιρό επειδή ανεβάζει βίντεο που του στέλνουν οι ακόλουθοί του από στιγμές που κατέγραψαν διάφορους influencers «στο φυσικό τους περιβάλλον», δηλαδή την ώρα που κερδίζουν τον επιούσιο, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο.

Ο λογαριασμός @influencersinthewild, που μέχρι πρόσφατα ήταν «κλειδωμένος», ανεβάζει βίντεο από behind the scenes των αναρτήσεων διάφορων ατόμων/influencers και μέχρι στιγμής έχει αναρτήσει 996 βίντεο τα οποία προκαλούν πολύ γέλιο στους σχεδόν 5 εκατ. ακόλουθούς του.



Οι Κυπραίοι είναι παντού

Ενδιαφέρον έχει μάλιστα η περίπτωση ενός βίντεο που ανέβηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο δείχνει μια κοπέλα να φωτογραφίζεται ανέμελη πάνω σε μια πέτρα σε κάποια παραλία -δεν ξέρουμε αν το συμβάν έγινε σε κυπριακή παραλία- και στο φόντο ακούγονται κάποιοι Κύπριοι να σχολιάζουν, ενώ ένας άντρας μπαίνει στο πλάνο και ποζάρει δίπλα της, μάλλον στην προσπάθειά του να αποκτήσει και αυτός μερικά like ή να κλέψει την παράσταση. Ταπεινή μας γνώμη είναι ότι -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- επιτυγχάνει τον σκοπό του.



Στα υπόλοιπα βίντεο φαίνονται διάφοροι influencers τη στιγμή που γυρίζουν τα βίντεό τους, πριν μπουν τα φίλτρα, περάσουν από μοντάζ και τοποθετήσουν ένα μουσικό χαλί ούτως ώστε να γίνουν πιο ενδιαφέροντα. Απογυμνωμένα από τα -ψεύτικα- φίλτρα του ηλεκτρονικού κόσμου, μάς φανερώνουν την πραγματική τους αλήθεια. Απολαύστε την.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ