Η στιγμή που μια 26χρονη μητέρα συνελήφθη για τον πνιγμό των δύο παιδιών της

«Ήταν ανέκφραστη, ούτε δάκρυα, ούτε τίποτα». [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Στη σύλληψη της 26χρονης Κόρτνεϊ Γουίλιαμς προχώρησε η αστυνομία της Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Πιο συγκεκριμένα, η Γουίλιαμς κατηγορείται πως έπνιξε τους δύο γιους της, ηλικίας πέντε μηνών και δυόμισι ετών στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

Courtney-Williams-epnikse-ta-2-mora-tis_city.png
Η Κόρτνεϊ Γουίλιαμς. Φωτογραφία: Yuba county sheriff



Όταν ο πατέρας των παιδιών επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά του, η σύζυγος του είπε πως έκανε κακό στα παιδιά τους. Αυτός τα αναζήτησε και τα βρήκε αναίσθητα μέσα στη μπανιέρα που ήταν γεμάτη νερό. Ακολούθως κάλεσε τις Αρχές.

Την ίδια εικόνα αντίκρισαν και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι. Παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν στα δύο μικρά παιδιά, δεν κατάφεραν να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους, με την αστυνομία να κάνει λόγο για «σκόπιμο πνιγμό».

«Η τραγική απώλεια του πέντε μηνών Χόλντεν και του δυόμιση ετών αδερφού του, Ρόνιν έχει συγκλονίσει το αστυνομικό τμήμα και όλη την κοινότητα», ανέφερε ο σερίφης Γουέντελ Άντερσον που πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την θλίψη που νιώθουμε για την οικογένεια αυτή τη στιγμή».



Γειτόνισσα της οικογένειας που είδε τη σύλληψη της Κόρτνεϊ Γουίλιαμς, είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν ανέκφραστη, ούτε δάκρυα, ούτε τίποτα».

Η έρευνα για τα κίνητρα της δολοφονίας βρίσκεται σε εξέλιξη.



Με πληροφορίες από Gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ