Απειλούν την Κιμ Καρντάσιαν πως θα διαρρεύσουν δεύτερο sex tape

«Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό ξανά».

Article featured image
Article featured image


Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχασε χρόνο να πάρει τον δικηγόρο της στο τηλέφωνο όταν ενημερώθηκε για τις φήμες σχετικά με μια δεύτερη ερωτική ταινία (sex tape) μεταξύ της ίδιας και του Ray J, η οποία θα μπορούσε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας σειράς της οικογένειάς της στο Hulu, «The Kardashians», σε ένα teaser η ιδρύτρια των Skims σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο πρώην μάνατζερ του Ray J, Wack 100, απειλεί να δημοσιοποιήσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια.

«Πάνω από το πτώμα μου θα συμβεί αυτό ξανά. Ξέρω τους σωστούς δικηγόρους αυτή τη φορά και δεν πρόκειται να αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό. Έχω όλο τον χρόνο, όλα τα χρήματα και όλους τους πόρους για να τους κάψω τα πάντα», λέει η ίδια στο τηλέφωνο.

Η Kim, η οποία είναι πλέον 41 ετών, δηλώνει πως έχει σκοπό να προστατεύσει τη φήμη της για χάρη των παιδιών της.«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ray J είχε τραβήξει κι άλλα αποσπάσματα με εκείνη πρωταγωνίστρια. Κάποια μάλιστα, μπορούν να την καταστρέψουν. Όμως, είχε πει στους δικηγόρους της πως "πάνω από το πτώμα της θα συμβεί αυτό ξανά"», αναφέρει μια πηγή στη Sun.

Η διάσημη σταρ του Instagram ήταν 22 χρονών, όταν διέρρευσε η πρώτη της ταινία ερωτικού περιεχομένου και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τότε, η ίδια συστηνόταν ως η στυλίστρια της Πάρις Χίλτον και δεν είχε γίνει ακόμη τόσο διάσημη, ωστόσο φυσικά την είχε επηρεάσει ψυχολογικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ