Η Άιρλαντ Μπάλντουιν έκανε λίφτινγκ στα 26 της και αυτό είναι ΟΚ

«Δεν είναι δουλειά κανενός, αλλά θα εξηγήσω γιατί με ακολουθούν πολλές νέες κοπέλες», απαντά στις επικρίσεις.

Article featured image
Article featured image


Πλήθος αρνητικών σχολίων και επικρίσεων δέχτηκε η 26χρονη κόρη των διάσημων ηθοποιών Άλεκ Μπάλντουιν και Κιμ Μπάσιντζερ, Άιρλαντ Μπάλντουιν, μετά την αποκάλυψη ότι έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπό της.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με επιδέσμους στο πρόσωπο και τότε ξεκίνησε ένας καταιγισμός αρνητικών μηνυμάτων στα social media, για το γεγονός ότι προχώρησε σε πλαστική επέμβαση σε τόσο μικρή ηλικία.



Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις της, πόζαρε δίπλα στην 29χρονη ξαδέλφη της Αλάια Μπόλντουιν, η οποία ήταν επίσης με επιδέσμους, καθώς έκαναν και οι δύο την ίδια αισθητική επέμβαση. Φέρει την ονομασία Facetite και αφορά την εξάλειψη των λιποκυττάρων στο πρόσωπο.



Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν αποφάσισε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε με ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τι ακριβώς έκανε στο πρόσωπό της και για ποιο λόγο.

«Πρέπει να διαλέξετε. Είτε θα θυμώνετε με ανθρώπους που δεν είναι ανοιχτοί σχετικά με επεμβάσεις που έκαναν ή θα εξοργίζεστε με εκείνους που το κάνουν. Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο. Εγώ επιλέγω να είμαι ανοιχτή σε τέτοια πράγματα, γιατί δεν θέλω να παραπλανώ», είπε αρχικά η 26χρονη, σημειώνοντας πως γι' αυτό και δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στα social media.

«Δεν είναι δουλειά κανενός, αλλά θα εξηγήσω γιατί με ακολουθούν πολλές νέες κοπέλες. Η επέμβαση που έκανε ονομάζεται Facetite. Δεν χρειάζεται μαχαίρι, ούτε αναισθησία. Καμία σχέση. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή είχα αυτό το πολύ επίμονο λίπος και επιπλέον δέρμα στο πρόσωπό μου. Όσο παίρνω βάρος και μεγαλώνω, δεν έχει φύγει καθόλου. Γίνεται όλο και χειρότερο», πρόσθεσε, τονίζοντας πως είναι ενήλικη και επέλεξε την την ελάχιστα επεμβατική επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ