H ζυγαριά στο #survivorGR «μίλησε»

«Αντιμέτωποι» με την αλήθεια των κιλών ήρθαν οι παίκτες του Survivor.

Article featured image
Article featured image

To βράδυ του Σαββάτου είδαμε ένα γεμάτο επεισόδιο στο Survivor 5. Οι παίκτες καλοπέρασαν στο πάρτι της ένωσης, έκαναν μπάνιο που τόσο αδυμωνούσαν, περιποιήθηκαν τα μαλλιά τους, φόρεσαν καθαρά ρούχα και επιτέλους έφαγαν!


Στο χθεσινό επεισόδιο κεντρικός καλεσμένος ήταν ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος τραγούδησε για τους παίκτες που είχαν μια τελευταία ευκαιρία να το ρίξουν έξω, πριν την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Ζυγίζει τους Survivors ο Γιώργος Λιανός

Πριν όμως ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο γλέντι ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αποφάσισε να βγάλει την… ζυγαριά προκειμένου να μετρήσει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και να τους φέρει αντιμέτωπους με τα κιλά τους.

Ο Γιώργος Λιανός επέλεξε να ζυγίσει πρώτο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που έχει μία «εμμονή» με τους 12 κοιλιακούς του που όπως είπε έχουν γίνει... ένας πλέον επειδή είχε παχύνει πριν φύγει από την Ελλάδα ώστε να έχει δυνάμεις για τα παιχνίδια. Όπως είπε ο Λιανός, όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν 83 κιλά και πλέον ζυγίζει 72 κιλά, κοινώς έχει χάσει περίπου 11 κιλά.

Ο Γιώργος Κατσαούνης μπήκε στο παιχνίδι 98 κιλά όμως πλέον ζυγίζει 72 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι έχει χάσει 26 ολόκληρα κιλά.

Εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή κιλών του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor, ο οποίος από τα 95 κιλά «έπεσε» στα 77.

Η Βρισηίδα που όπως είπε ο Γιώργος Λιανός ανήκει στην κατηγορία «πούπουλου», μπήκε στο παιχνίδι 53 κιλά αλλά έχει φτάσει πλέον να ζυγίζει 44,500. Όπως είπε η ίδια η παίκτρια της μπλε ομάδας, «έχει πάει μόνο μία φορά 45 κιλά γιατί είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε τόσο αδύνατη».


Ωστόσο το μεγάλο πάρτι στο Νησί, τελείωσε και από σήμερα Κυριακή το Survivor επιστρέφει στα γνωστά λημέρια. Κόκκινοι και Μπλε θα γίνουν συγκάτοικοι πλέον καθώς θα μένουν όλοι μαζί σε μια νέα παραλία.


Οι παίκτες εκεί θα συνεχίσουν τις μονομαχίες τους. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν κανονικότατα, καθώς δεν υπάρχει εβδομάδα προσαρμογής, για την κατάκτηση των δύο ασυλιών και έτσι θα πρέπει να αναμένουμε και πάλι δύο αναμετρήσεις, από τις οποίες θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ