Το Πανεπιστήμιο Frederick στην κορυφή του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal

Η ομάδα Futsal Ανδρών του Πανεπιστημίου έφτασε αήττητη στον τίτλο.

Article featured image
Article featured image


Το Πανεπιστήμιο Frederick συγχαίρει την ομάδα Futsal Ανδρών του Πανεπιστημίου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Futsal στις 13 Απριλίου. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick πήρε αήττητη το πρωτάθλημα, με απολογισμό 8 νίκες, 47 γκολ υπέρ και 10 κατά.

Ο τελικός δόθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Frederick και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με τελικό σκορ 4-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάκτηση του Πρωταθλήματος κρίθηκε μια αγωνιστική πριν από το τέλος του, βάσει της βαθμολογικής διαφοράς.

Το Πανεπιστήμιο συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας, Μάριο Ιωάννου, και τους 16 παίκτες του: τον αρχηγό της ομάδας Gevara Kanjo και τους Αντρέα Μαλαό, Μάκη Μιχαλίτση, Δώρο Μυλωνά, Ιωσήφ Ιωσήφ, Ολύμπιο Αντωνιάδη, Αντρέα Ζαντή, Αντρέα Κκώστη, Χρίστο Δημητριάδη, Γιώργο Τσούκλερη, Μάριο Μιχαήλ, Άγγελο Παρματζιά, Μιχάλη Παπασάββα, Τάσο Στυλιανού, Γιάννη Στυλιανίδη και Ραφαήλ Κούρτελλο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε η κα Στέλλα Δημητρίου, υπεύθυνη του Αθλητικού Γραφείου του Πανεπιστημίου Frederick στη Λεμεσό. «Οι φοιτητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Ο τίτλος είναι αντάξιος της προσπάθειάς τους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ