Αεροδρόμιο στη Βοστώνη εκκενώθηκε λόγω ενός Playstation

Οι Αρχές χρειάστηκε να καλέσουν τη μονάδα εξουδετέρωσης βομβών.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Twitter / @MyKwAgent

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο διεθνές αεροδρόμιο της Βοστώνης, όταν οι Αρχές κάλεσαν τη μονάδα εξουδετέρωσης βομβών για να ελέγξει ένα «ύποπτο» αντικείμενο στην βαλίτσα ενός επιβάτη της «Delta Airlines».

Το αντικείμενο τελικά ήταν μια κονσόλα PlayStation σε… «άθλια κατάσταση», όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ.

Οι επιβάτες που βρίσκονταν στο Terminal A κλήθηκαν να απομακρυνθούν από τον χώρο, με κάποιους να αδειάζουν ήρεμοι τις αίθουσες αναμονής, ενώ άλλοι έτρεχαν ουρλιάζοντας.



Αναγκαστικά, ακόμη και όσοι είχαν επιβιβαστεί σε κάποιο αεροσκάφος κλήθηκαν να βγουν εκτός του κτιρίου για λόγους ασφαλείας.



Εκπρόσωπος του τμήματος ασφαλείας του αεροδρομίου δήλωσε πως: «η κατάσταση της κονσόλας ήταν σε τέτοιο επίπεδο που παρουσιάστηκε ως ύποπτο αντικείμενο στο σχετικό σκάνερ ελέγχου και όπως ήταν λογικό ακολουθήσαμε όλα τα σχετικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των επιβατών».



Η κατάσταση ηρέμησε μετά από μία ώρα και αφού ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται για κάποιο ύποπτο αντικείμενο, οι επιβάτες επέστρεψαν στον σταθμό και στα αεροσκάφη για να πετάξουν προς τους προορισμούς τους.


ΠΗΓΉ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ