«Τη φοβόμουν, κρυβόμουν στο μπάνιο, έβρισκα περιττώματα στο κρεβάτι μου»

Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ είχαν μία πολύ περιπετειώδη σχέση και η δικαστική τους διαμάχη έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας, πολλά σκοτεινά μυστικά από τον έγγαμο βίο τους. [BINTEO]

Article featured image
Article featured image

«Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν… να γελάσω. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα», είπε ο ηθοποιός - Δεν σταματούν να βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της πολυτάραχης ζωής του ζεύγους


Μετά τις καταθέσεις τόσο των ίδιων όσο και των μαρτύρων που κλήθηκαν από τους δικηγόρους, για λεκτική και σωματική βία και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, μία νέα αποκάλυψη ήρθε στο δικαστικό έδρανο.


Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να κρύβει πολλούς «άσσους στο μανίκι του», ώστε να αποδείξει, ότι ποτέ δεν έχει ασκήσει σωματική βία πάνω στη Χερντ.



Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός κατηγόρησε τη Χερντ για τα… ανθρώπινα περιττώματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι τους, μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν οι δυο τους. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο Ντεπ τσακώθηκε πολύ έντονα με τη Χερντ και της είπε ότι θα την χώριζε.

Το επόμενο πρωί, εκείνος ξύπνησε και το θέαμα που αντίκρισε ήταν κάτι αρκετά απρόσμενο και απωθητικό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είπε «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν…γέλασα. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα», ενώ ανέφερε και ότι η Χερντ αντιδρούσε όταν ο Ντεπ κατηγορούσε τα σκυλιά της για τις ακαθαρσίες.


Όλα δείχνουν, πως το άρθρο της ηθοποιού στην New York Times για την ενδοοικογενειακή κακοποίηση, όπου, σύμφωνα με τον Τζόνι Ντεπ, αναφερόταν στον ίδιο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, έχουν βγάλει εκτός εαυτού τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κερδίσει αυτή τη μάχη.


Μέχρι και σήμερα, έχει καταθέσει μόνο ο Τζόνι Ντεπ, ενώ η σειρά της Άμπερ Χερντ έρχεται σε λίγες ημέρες.



Ωστόσο και η Χερντ έχει τα δικά της αποδεικτικά στοιχεία για την περίεργη συμπεριφορά του Ντεπ, όσο ήταν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου πραγματικά σοκάρει και θυμίζει ταινία τρόμου. Ο Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****» ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους.

Η Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω.

Στη συνέχεια η Χερντ λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα».

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τον χολιγουντιανό σταρ να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει.

Η Χερντ ήταν έτοιμη να δακρύσει όσο παρακολουθούσε το βίντεο μέσα στο δικαστήριο της Βιρτζίνια την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ