Ανακαλύφθηκε ένα σπάνιο βίντεο που δείχνει τον Πρινς όταν ήταν μόνο 11 χρονών

Ένας τεχνικός τηλεοπτικού σταθμού το ανακάλυψε τυχαία.

Article featured image
Article featured image


Μία τυχαία ανακάλυψη των δημοσιογράφων στις ειδήσεις τηλεοπτικού σταθμού της Μινεάπολης των ΗΠΑ έχει συναρπάσει τους θαυμαστές του Πρινς. Πρόκειται για ένα βίντεο από δελτίο ειδήσεων του Απριλίου του 1970, για την τότε απεργία των δασκάλων στα σχολεία της πόλης, που ζητούσαν αύξηση στους μισθούς τους, το οποίο ξέθαψαν από το αρχείο του σταθμού WCCO, για να πλαισιώσουν ρεπορτάζ για τη σημερινή απεργία των εκπαιδευτών.

Τυχαία, ένας τεχνικός του σταθμού, που ετοίμαζε το αρχείο, πρόσεξε ότι ένα από τα παιδιά που μιλούσαν στην κάμερα, έμοιαζε εκπληκτικά με τον Πρινς. Αμέσως ρώτησε τους συναδέλφους του και όλοι είχαν την ίδια γνώμη: ήταν ο καλλιτέχνης, σε ηλικία 11 ετών!

Ο Πρινς μεγάλωσε στη Μινεάπολη και πήγε εκεί σχολείο. Μάλιστα, πίσω του φαίνεται το κτίριο του σχολικού συγκροτήματος που πήγαινε σε ηλικία 11 ετών.

Στο βίντεο όμως, ο μικρός δεν έλεγε το όνομά του, και έτσι οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν έρευνα για να το επιβεβαιώσουν. Βρήκαν τα σχολικά βιβλία εκείνης της εποχής, στα οποία οι φωτογραφίες του Πρινς έμοιαζαν με το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, βρήκαν έναν συμμαθητή του που μιλά και αυτός στο βίντεο, ο οποίος αναγνώρισε τον σπουδαίο μουσικό και τότε συμμαθητή του.

Στο βίντεο, δεν ακουγόταν ήχος, και οι τεχνικοί του σταθμού απευθύνθηκαν σε έναν ειδικό, ο οποίος τον αποκατέστησε. Έτσι, μπόρεσαν να ακούσουν τα λεγόμενα του Πρινς, τα οποία αποδεικνύουν ότι από μικρός είχε κοινωνικές ευαισθησίες.

«Πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνονται καλύτερα γιατί δουλεύουν υπερωρίες για εμάς», ακούγεται να λέει ο 11χρονος Πρινς Ρότζερς Νέλσον, που τότε πήγαινε στην έκτη Δημοτικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ