Γνωστός οίκος λανσάρει φθαρμένα sneakers και επιτέλους νιώθουμε δικαιωμένοι

Η τιμή τους φθάνει μέχρι τα 1.450 ευρώ οπότε εναλλακτικά μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε τα φθαρμένα sneakers που ήδη έχετε.

Article featured image
Article featured image


«Βρόμικα», «σκισμένα» και σε «ετοιμοθάνατη» κατάσταση, αλλά όχι από τη φθορά του χρόνου. Από το εργοστάσιο! Ο ανατρεπτικός οίκος Balenciaga λάνσαρε sneakers που ομοιάζουν με τα All Star που έχεις από τα εφηβικά σου χρόνια, αλλά αρνείσαι να πετάξεις, με τη διαφορά ότι η τιμή των συγκεκριμένων αγγίζει τα 1.450 δολάρια. Εντάξει, υπάρχουν και πιο οικονομικά ζευγάρια, σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να ξοδέψει δύο μισθούς για ένα ζευγάρι «κατεστραμμένα» sneakers.

Για να μην παρεξηγηθούμε! Τα νέα παπούτσια που σχεδίασε ο «αιρετικός» Demna Gvasalia -καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας- δεν είναι αυτά της κεντρικής φωτογραφίας, καθώς τα εν λόγω είναι μόνο μια υπερβολικά φθαρμένη εκδοχή, μέρος της ανατρεπτικής καμπάνιας του Οίκου. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση, οι φωτογραφίες των σκισμένων και βρόμικων παπουτσιών απλώς υποδηλώνουν ότι τα νέα πάνινα παπούτσια Paris «προορίζονται να φοριούνται για μια ζωή». Υπάρχουν, ωστόσο, 100 «έξτρα κατεστραμμένα» αθλητικά παπούτσια διαθέσιμα προς πώληση σε μαύρο ή άσπρο, και δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση όσο τα fake της καμπάνιας.



Μετά τα θρυλικά πλέον «ugly» trainers, τα Triple S και την τσάντα IKEA, ο οίκος Balenciaga λάνσαρε αυτό το νέο στυλ αθλητικών, το οποίο μάλιστα θα διατεθεί σε limited edition, στο site του. Τα Paris sneakers είναι ανατρεπτικά, αιρετικά, μη αναμενόμενα και πολύ διαφορετικά.

Θυμίζουν All star, αλλά όσοι τα αγοράσουν θα τα παραλάβουν... ταλαιπωρημένα, αφού αυτό είναι το σήμα κατατεθέν τους -να δείχνουν όσο πιο παλιά, ταλαιπωρημένα και λερωμένα γίνεται!

eCom-726175W3RCD1010_F.jpg

eCom-726175W3RCD1010_J.jpg

balencia.jpg

balenciaga-white.jpg

balenciaga-red.jpg

balenciaga-red1.jpg



Με πληροφορίες από bovary. gr και jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ