Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σεζόν του «Black Mirror»

Η 5η σεζόν κυκλοφόρησε το 2019 και οι φαν αναρωτιούνταν αν τελικά θα συνεχιζόταν η ανθολογική σειρά ή όχι.

Article featured image
Article featured image


Η πέμπτη σεζόν του «Black Mirror» έκανε το ντεμπούτο της το 2019, οπότε έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν νέα επεισόδια, με τους θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix να αναρωτιούνται αν τελικά θα υπάρχει συνέχεια ή ακυρώθηκε.

Ο δημιουργός της σειράς Τσάρλι Μπρούκερ είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο, ότι ο κόσμος δεν αντέχει να παρακολουθήσει μία ακόμα σεζόν της ανθολογικής σειράς, αφού όλα αυτά που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια με την πανδημία, ήταν ήδη αρκετά ψυχοφθόρα.

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε και η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε χθες, πως η έκτη σεζόν του «Black Mirror» είναι γεγονός.


Η 6η σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του κάστινγκ. Επιπλέον, η νέα σεζόν θα αποτελείται από περισσότερα επεισόδια. Υπενθυμίζουμε ότι ο πέμπτος κύκλος αποτελούνταν μόνο από τρία επεισόδια, περιλαμβάνοντας ένα all-star καστ, συμπεριλαμβανομένων των Μάιλι Σάιρους και Άντονι Μακί. Tέλος, το Variety αναφέρει ότι κάθε επεισόδιο θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, απ’ όσα έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα.

Η σειρά «Black Mirror» (Μαύρος Καθρέφτης) αποτελεί μια ανθολογία που εξετάζει τη συλλογική δυσφορία μας με τον σύγχρονο κόσμο. Κάθε μεμονωμένο επεισόδιο είναι μια αιχμηρή, αγωνιώδης ιστορία που εξερευνά θέματα σύγχρονης τεχνολογικής παράνοιας. Χωρίς αμφιβολία, η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει όλες τις πλευρές της ζωής. Σε κάθε σπίτι, γραφείο, παλάμη υπάρχει μια οθόνη, ένα smartphone, ένας μαύρος καθρέφτης της ύπαρξής μας στον 21ο αιώνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ