Εδώ θα φας το καλύτερο και πιο λαχταριστό burger του νησιού

Τα Cyprus Eating Awards 2021 βράβευσαν το καλύτερο burger που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις ό,τι ήξερες -ή γεύτηκες- μέχρι σήμερα.

Article featured image
Article featured image


Αν σου αρέσουν τα burger, τότε σου έχουμε τον ιδανικό προορισμό για να φας απερίγραπτα νόστιμο, ζουμερό και λαχταριστό burger που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις ό,τι ήξερες -ή γεύτηκες- μέχρι σήμερα. Στα χθεσινά Cyprus Eating Awards 2021, στην κατηγορία «Check In Special Award – Best Burger», νικητής αναδείχθηκε το πρωτοποριακό Streat Burger.

Άκου λοιπόν, πώς λειτουργεί η φάση. Ghost kitchen, cloud kitchen ή dark kitchen είναι ορισμένες από τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της εστίασης. Πρόκειται για εικονικά εστιατόρια χωρίς τραπέζια, σερβιτόρους και φυσική παρουσία πελατών. Αντ’ αυτού οι κουζίνες τους δουλεύουν αποκλειστικά με παραγγελίες και διανομή φαγητού μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες. Ένα τέτοιο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του αρχικά στη Λεμεσό, ενθουσιάζοντας όλη την πόλη, ενώ αργότερα επεκτάθηκε και στη Λευκωσία, παρέχοντας αποκλειστικά και μόνο υπηρεσίες delivery στους λάτρεις των burgers και όχι μόνο.



Το Streat Burger Cy είναι ένα μοναδικό concept, με λαχταριστά burger. Και παρόλο που δεν μπορείς να δεις τον έμπειρο σεφ του, μπορείς να απολαύσεις τα burgers του «nowhere & everywhere». Εάν, λοιπόν, είσαι λάτρης του ποιοτικού burger, τότε μόλις βρήκες το αγαπημένο σου μέρος, από το οποίο θα θέλεις να παραγγέλνεις ξανά και ξανά!

276043071_334912532022714_565773010879752015_n.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ