Πού βρίσκεται σήμερα το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»;

Περπάτησε την πρώτη της πασαρέλα σε ηλικία μόλις 4 ετών και στα 10 της έκανε μια φωτογράφηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Article featured image
Article featured image


Η Thylan Blondeau μπήκε στον χώρο της μόδας όταν ήταν μόλις 4 ετών περπατώντας σε πασαρέλα του Jean Paul Gaultier, το 2005.

Η κόρη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της τηλεπαρουσιάστριας Veronica Loubry, ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ πριν καν μπει στην εφηβεία και το 2006 τα ΜΜΕ ήδη την αποκαλούσαν «το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου». Αρκετοί μάλιστα την παρομοίαζαν με την Brigitte Bardot.



Στα 10 της, η Thylan, φωτογραφήθηκε για τη VOGUE και έγινε ένα από τα νεαρότερα μοντέλα που βρέθηκαν στις σελίδες του περιοδικού. Tο γεγονός όμως, πως στη συγκεκριμένη φωτογράφηση φορούσε έντονο make up και πόζαρε με ένα «προκλητικό ύφος», σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Thylane-boldeau-fotografisi-vogue_city.jfif



Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα της DailyMail από το 2011, η Fleur Dorrell, της Ένωσης Μητέρων, περιέγραψε τις εικόνες από το περιοδικό ως «ενοχλητικές» και είπε ότι «θολώνουν όλες τις σκέψεις ομορφιάς», ενώ πρόσθεσε πως «η σεξουαλικότητα των παιδιών είναι μια από τις πιο μεγάλες αρρώστιες της εποχής μας. Δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό».

Αργότερα, σε ηλικία 13 χρονών, η Thylan πρωταγωνίστησε στο πρώτο της εξώφυλλο για το ιταλικό περιοδικό «Jalouse» που τη χαρακτήρισε ως τη «νέα Kate Moss». Στην ηλικία των 15 έγινε μέλος του πρακτορείου IMG, το οποίο μεταξύ άλλων εκπροσωπούσε τις αδερφές Hadid, Gigi και Bella καθώς και την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber.

Thylane-Blondeau-Jalouse-Cover_city.jpg



Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το ντεμπούτο της στη μόδα και η 20χρονη, πλέον, Thylane συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες, όπως η L' Oreal και η Dolce & Gabbana αλλά και πλάι σε κορυφαία ονόματα όπως η Zendaya.



Το νεαρό μοντέλο μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ