Κύπρος: Ξεκίνησε ο τοκετός στο σπίτι και δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο

Προσωπικό του νοσοκομείου έσπευσε στο σπίτι της και διασφάλισαν το επιτυχές αποτέλεσμα του τοκετού. [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Facebook / Apollonion Private Hospital

Μια γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τη βοήθεια των μαιών, του προσωπικού του ασθενοφόρου και του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι της και διασφάλισαν το επιτυχές αποτέλεσμα του τοκετού.


Μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν στο Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, το οποίο έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Οι Μαίες, με την βοήθεια του προσωπικού του ασθενοφόρου, διενήργησαν τον τοκετό στο σπίτι και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, πριν από λίγη ώρα, οι Μαίες μας, ανταποκρίθηκαν μαζί με το ασθενοφόρο μας σε επείγουσα κλήση επιτόκου, της οποίας είχε ξεκινήσει ο τοκετός στο σπίτι της.

gennise-spiti-tis-apollonio-1_city.jpg



Οι Μαίες, με την βοήθεια του προσωπικού του ασθενοφόρου, διενήργησαν τον τοκετό στο σπίτι και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Νεογνό και μητέρα μεταφέρθηκαν στο Απολλώνειο Νοσοκομείο. Χαίρουν άκρας υγείας, αμφότεροι!

Συγχαρητήρια, στις δύο Μαίες Ναυσικά Χοιροπούλη και Ειρήνη Σιαμπτάνη, την Νοσηλεύτρια-πλήρωμα ασθενοφόρου μας, Νατάσσα Προκοπίου και τον προϊστάμενο ασθενοφόρου Άντρο Τίκα!

gennise-spiti-tis-apollonio-3_city.jpg



Συγχαρητήρια για την άρτια αντιμετώπιση του περιστατικού και στην Προϊσταμένη του Μαιευτικού-Γυναικολογικού, Δέσποινα Μουλά για την άριστη οργάνωση.

Επίσης, ιδιαίτερα μεγάλη και η στήριξη του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Δρ. Χρήστου Πουρή, ο οποίος άμεσα έσπευσε στο σπίτι της επιτόκου και διασφάλισε το επιτυχές αποτέλεσμα του τοκετού.

gennise-spiti-tis-apollonio-4_city.jpg



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ