To Σάββατο, 28 Μαΐου, πάμε στην παλιά Λευκωσία για ένα αλλιώτικο «πράσινο» κυνήγι θησαυρού

Μια διασκεδαστική και διαδραστική εξερεύνηση της παλιάς Λευκωσίας!

Article featured image
Article featured image


Το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 17:00, πάμε στην Παλιά Λευκωσία για ένα αλλιώτικο «πράσινο» κυνήγι θησαυρού. Σημείο εκκίνησης θα είναι ο πανέμορφος χώρος του Gardens of the Future, Ελπινίκης 9, 1015.

Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό, διοργανώνεται από το ερευνητικό κέντρο CARDET και θα προσφέρει μια διασκεδαστική και διαδραστική εξερεύνηση της Παλιάς Λευκωσίας, ενώ οι συμμετέχοντες/ουσες θα ενημερωθούν και θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την αειφόρο ανάπτυξη. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα κληθούν να λύσουν γρίφους και ερωτήματα μέσω των οποίων θα περιηγηθούν σε πράσινα σημεία της περιοχής και θα δουν την εντός των τειχών πόλη με άλλο μάτι. Με το τέλος της δραστηριότητας, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με κεραστικά και ποτά στους όμορφους και πράσινους χώρους του Gardens of the Future, με επίκεντρο την αειφόρο ανάπτυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μαζί με την ομάδα τους, η οποία θα πρέπει να αποτελείται από 1-5 άτομα, στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/2rce6t2d

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων PLANet B και Synergy Audit, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το πρόβλημα της Κλιματικής Αλλαγής και τις λύσεις που προσφέρει η Ενεργειακή Aποδοτικότητα (Energy Efficiency) για τη μετρίασή της.

Treasure%20Hunt%20-%20banner.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ