Cocktails @ Home: 3+1 δροσιστικές προτάσεις με Three Cents ZERO Sugar mixers για απόλαυση χωρίς ενοχές

Σου δίνουμε τη συνταγή, σου δίνουμε τα υλικά και σου ζητάμε να μας καλέσεις όταν τα φτιάξεις!

Article featured image
Article featured image


Το καλοκαίρι απαιτεί δροσιστικά cocktails και η... παραλία απαιτεί προσοχή στη διατροφή και τις περιττές θερμίδες. Ευτυχώς τώρα μπορείς να συνδυάσεις δροσιά, φοβερή γεύση και λίγες θερμίδες φτιάχνοντας φανταστικά cocktails με την ολοκαίνουργια σειρά Three Cents ZERO Sugar, τα premium αναψυκτικά και mixers που διατηρούν την υπέροχη γεύση της αυθεντικής συνταγής Three Cents χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Κι επειδή δεν είμαστε μόνο λόγια, ορίστε 3+1 προτάσεις για δροσιστικά cocktails με Three Cents ZERO Sugar που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά βράδια σας και τα οποία μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι και να μοιραστείτε με φίλους.

3CENTS-ZERO%20SUGAR_500x247.png


Zero G&T

Ετοιμασία: Σε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο προσθέστε 50ml Lyre's Dry London Spirit και απογεμίστε με 120ml Three Cents Tonic Water ZERO Sugar. Γαρνίρετε με φλούδα λεμονιού και lime.

cocktail1.png


Zero Spritz

Ετοιμασία: Σε ένα ποτήρι κρασιού με πάγο προσθέστε 60ml Martini Vibrante και συμπληρώστε 150ml Three Cents Pink Grapefruit Soda ZERO Sugar. Γαρνίρετε με φέτα ροζ γκρέιπφρουτ και λίγο θυμάρι.

cocktail2.png


Zero Fruit Cup

Ετοιμασία: Σε ένα ποτήρι-βαζάκι γεμάτο πάγο προσθέστε 60ml Aecorn Aromatic και στη συνέχεια γεμίστε μέχρι πάνω με 120ml Three Cents Cherry Soda ZERO Sugar. Γαρνίρετε με φρέσκα μούρα και ένα φυλλαράκι φρέσκιας μέντας.

cocktail3.png


Zero Collins

Ετοιμασία: Σε ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο πάγο προσθέστε 60ml Seedlip Grove 42 και στη συνέχεια γεμίστε μέχρι πάνω με 120ml Three Cents Mandarin & Bergamot Soda ZERO Sugar. Γαρνίρετε με φέτα πορτοκαλιού και λεμονιού.

cocktail5.png



Την αποκλειστική πώληση και διανομή των προϊόντων
Three Cents στην Κύπρο έχει η Tempo Beverages Cyprus Ltd.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ