Ο Χάρι νόμιζε πως η γάτα του είχε αρρωστήσει επειδή συμπεριφερόταν παράξενα

Η «διάγνωση» του κτηνίατρου όμως, ήταν πως η Έλεν απλά είχε βαρεθεί τον ιδιοκτήτη της.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Triangle News

Ένας ιδιοκτήτης γάτας άρχισε να ανησυχεί με την παράξενη συμπεριφορά του κατοικίδιού του και την πήγε στον κτηνίατρο, όπου ενημερώθηκε πως αυτό που την έκανε «άρρωστη» ήταν η παρουσία του.

Ο 25χρονος Χάρι Τζόουνς, από το Salford Quays, ανησύχησε όταν το άλλοτε υπάκουο γατάκι του, η Έλεν, εννέα μηνών, άρχισε ξαφνικά να συμπεριφέρεται παράξενα.

«Φερόταν κάπως περίεργα, έγδερνε με τα νύχια της τη μπροστινή πόρτα, νιαούριζε δυνατά και γενικά συμπεριφερόταν εκτός χαρακτήρα», είπε ο Χάρι στη Mirror.

«Το αποκορύφωμα έφτασε όταν άρχισε να ουρεί στο κρεβάτι μου και στο πάτωμα. Μου έδειχνε ξεκάθαρα σημάδια πως δεν ήταν ευτυχισμένη».

Ανησυχώντας μήπως η γάτα του είχε κάποια μόλυνση ή κάποια άλλη μυστηριώδη ασθένεια, ο Χάρι έκλεισε γρήγορα ένα ραντεβού έκτακτης ανάγκης στον κτηνίατρο, όπου ενημερώθηκε πως το μόνο πράγμα που χρειαζόταν η Έλεν ήταν λίγο παραπάνω προσωπικό χώρο.

gata-varethike-ton-idioktiti-tis-2_city.png
Φωτογραφία: Triangle News«Έκλεισα ένα ραντεβού έκτακτης ανάγκης και ο κτηνίατρος μού είπε ότι σωματικά είναι απολύτως καλά», είπε ο Χάρι.

«Με ρώτησε αν είχε αλλάξει κάτι πρόσφατα και τους εξήγησα ότι είχα κάνει μια επέμβαση στο αυτί μου πριν από μερικές εβδομάδες, οπότε αναρρώνω στο σπίτι».

Ο κτηνίατρος εξήγησε στον Χάρι πως αλλάζοντας τη ρουτίνα της Έλεν, το γατάκι είχε αρχίσει να βαριέται να βλέπει τον Χάρι στο σπίτι όλη μέρα και είχε αρχίσει να του δείχνει σημάδια για να τον ενημερώσει ότι χρειαζόταν λίγο προσωπικό χώρο.

Το ραντεβού κόστισε στον Χάρι 50 λίρες και ακολούθως έδωσε άλλες 30 για παιχνίδια, ούτως ώστε να την κρατά απασχολημένη και για να προσπαθήσει να «εξαγοράσει» την αγάπη της.

Ο Χάρι πρόσθεσε: «Συνήθως είναι πολύ χαδιάρα και της αρέσει να κοιμάται στο κρεβάτι μου μαζί μου, αλλά προφανώς με είχε βαρεθεί λίγο».

Ο 25χρονος παραδέχτηκε ότι του φαινόταν «αρκετά εμβληματικό» ότι η γάτα του κατέληξε να είναι «τόσο ντίβα» και είπε ότι θα δούλευε σκληρά για να προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ