24χρονος που νόμιζε πως είναι βαμπίρ σκότωσε τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της

Ο αδερφός του τον βρήκε να πίνει το αίμα της μητέρας τους και κάλεσε τις τοπικές Αρχές.

Article featured image
Article featured image


Μια συγκλονιστική υπόθεση έφτασε σε ένα δικαστήριο της Νότιας Αφρικής, όπου ένας 24χρονος μαχαίρωσε την 53χρονη μητέρα του μέχρι θανάτου και μετά ήπιε το αίμα της, νομίζοντας πως είναι βαμπίρ.

Ο Thabang Mosoane ή «δολοφόνος βαμπίρ», όπως τον χαρακτηρίζουν τα διεθνή Μέσα, ομολόγησε την ενοχή του για τη βάρβαρη δολοφονία της Kedisaletse Mosoane στις 9 Μαΐου, στην πόλη Κόστερ, της Νότιας Αφρικής.

Το δικαστήριο άκουσε πώς ο Thabang - τον οποίο περιέγραψε μια θεία του στο δικαστήριο ως «προβληματικό παιδί» - φέρεται να σκότωσε τη μαμά του αφού αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για κάνναβη.

Σύμφωνα με τη The Sun, εικάζεται ότι την ημέρα της δολοφονίας, ο Thabang μαχαίρωσε τη μητέρα του πολλές φορές και αργότερα ήπιε το αίμα της από ένα τραύμα που έκανε με το μαχαίρι στον λαιμό της.

Ο δίδυμος αδερφός του 24χρονου, τον βρήκε πάνω από το πτώμα της μητέρας τους να πίνει το αίμα της και ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες συνέλαβαν αμέσως τον δολοφόνο. Αργότερα, ο Thabang ισχυρίστηκε πως ήταν βαμπίρ, αν και τελικά αποδείχθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ