19χρονος TikToker βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά από μια ανατριχιαστική ανάρτησή του

Ο Cooper Noriega έκανε πολλά βίντεο στα οποία μιλούσε για τους αγώνες του με την ψυχική υγεία και τον εθισμό.

Article featured image
Article featured image


Ο Cooper Noriega, ένας σταρ του TikTok με περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στην εφαρμογή, πέθανε σε ηλικία 19 ετών.

Βρέθηκε νεκρός στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ανακοίνωσε το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά και το θέμα βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, τις τελευταίες ώρες οι ακόλουθοί του έχουν κατακλύσει τα βίντεό του με σχόλια.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, ο TikToker δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να ξαπλώνει στο κρεβάτι γράφοντας στη λεζάντα: «Ποιος άλλος νομίζει ότι θα πεθάνει νέος;».



Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο ανέφερε για πρώτη φορά την είδηση, ο Νοριέγκα δεν είχε σημάδια από τραύματα στο σώμα του και δεν υπάρχει, προς το παρόν, υποψία για επίθεση εναντίον του.

Ο 19χρονος διατηρούσε επίσης έναν λογαριασμό στο Instagram, ως μοντέλο μόδας, όπου τον ακολουθούσαν 427 χιλ. χρήστες.

Σύμφωνα με ένα GoFundMe που συγκέντρωσε χρήματα για τα έξοδα της κηδείας, η ψυχική υγεία ήταν σημαντική για τον Νοριέγκα, ο οποίος δημιουργούσε μια ομάδα στο Discrord για να μπορούν οι συμμετέχοντες να μιλούν ανοιχτά για τους δικούς τους αγώνες με την ψυχική υγεία.

@coopernoriega

love u all so much ❤️

♬ Skate - Trees and Lucy



Σε σχετικό βίντεο στο TikTok είχε πει: «Μόλις δημιούργησα έναν server στο Discord αυστηρά και μόνο για την ψυχική υγεία γιατί σας αγαπώ πολύ και είναι κάτι με το οποίο παλεύω και εγώ. Θέλω να αισθάνεστε ασφαλείς και να μη νιώθετε μόνοι».

Όπως αναφέρει το SkyNews, ο Noriega είχε κάνει πολλά βίντεο στα οποία μιλούσε για τους αγώνες του με την ψυχική υγεία και τον εθισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ