Έξαλλο ζευγάρι κατέστρεψε οδοντιατρείο γιατί νόμιζαν πως τους έβαλαν τσιπάκι στο στόμα [ΒΙΝΤΕΟ]

«Μου έκαναν εξαγωγή δύο φρονιμιτών και, χωρίς την άδειά μου, εμφύτευσαν ένα τσιπάκι στο στόμα μου και άκουγαν τις συνομιλίες μου».

Article featured image
Article featured image


Μια γυναίκα και ο σύζυγός κατέστρεψαν τη γραμματεία μιας οδοντιατρικής κλινικής στη Βραζιλία, αφού ισχυρίστηκαν ότι ο οδοντίατρος εμφύτευσε κρυφά ένα τσιπ στο στόμα της γυναίκας πριν από τρία χρόνια, για να ακούει τις συνομιλίες της οικογένειάς τους.

Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε στο γραφείο του Belo Horizonte και δείχνει την 27χρονη Kênia Aparecida και τον 31χρονο σύντροφό της να ζητούν τον οδοντίατρο.

«Το 2019, ξεκίνησα μια θεραπεία στην κλινική», είπε η Aparecida στο ειδησεογραφικό δίκτυο G1.

«Μου έκαναν εξαγωγή δύο φρονιμιτών και, χωρίς την άδειά μου, εμφύτευσαν ένα τσιπάκι στο στόμα μου και άκουγαν τις συνομιλίες μου. Ο άντρας μου είδε το τσιπάκι και ο οδοντίατρος αρνείται να το βγάλει».

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τον σύζυγό της να στέκεται δίπλα στη ρεσεψιόν και να περιμένει να τον εξυπηρετήσουν, όταν ξαφνικά χτυπά μία από τις οθόνες υπολογιστών που βρίσκονταν στο γραφείο.

Ακολούθως, η Aparecida πλησίασε το γραφείο για να μαλώσει με τις τρεις υπαλλήλους, ενώ κρατούσε αγκαλιά το μικρό της παιδί και καθώς ο σύζυγός της χτυπούσε μια δεύτερη οθόνη υπολογιστή.

Το ζευγάρι συνέχισε να φωνάζει στους υπαλλήλους του γραφείου καθώς τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους κοιτούσαν τους γονείς τους να αρπάζουν πράγματα από το γραφείο και να τα πετάνε στους τρομοκρατημένους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, ο σύζυγος της Aparecida φαίνεται να παίρνει φόρα, να κλωτσά μια τηλεόραση και να πέφτει στο έδαφος. Ωστόσο, αυτό δεν τον απέτρεψε από το να ξανασηκωθεί και να την γρονθοκοπήσει.



«Μετά την εμφύτευση του τσιπ, όλοι ήξεραν τι λέγαμε μέσα στο σπίτι μας», ισχυρίστηκε η Aparecida.

Ο σύζυγός της είπε ότι έχασαν την ψυχραιμία τους επειδή είχαν προσπαθήσει αρκετές φορές να αφαιρέσουν το τσιπ.

«Απλά πρέπει να της βγάλουμε το τσιπάκι», είπε. «Το έχουμε ζητήσει αρκετές φορές και ο οδοντίατρος δεν το βγάζει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μαζί του χθες και δεν ήθελε να μας ακούσει».

Οι υπάλληλοι του γραφείου είπαν στις Αρχές ότι ο σύζυγος της Aparecida τούς απείλησε και έδειξε εικόνες ενός όπλου που είχε στο κινητό του.

Ο διευθυντής του οδοντιατρείου είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι επισκέφτηκε την κλινική με επιθετικό τρόπο, παραπονούμενοι πως η Aparecida είχε ένα τσιπάκι στο στόμα της.

«Ελέγξαμε την ακτινογραφία, δεν υπήρχε τίποτα στο δόντι της», είπε ο διευθυντής. «Έκανε προσθετική επέμβαση και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το δόντι».

Παρά το γεγονός πως οι ακτινογραφίες δεν εμφάνιζαν κάποιο πρόβλημα με τους φρονιμίτες της, η Aparecida προχώρησε στην αφαίρεσή τους, παραπονούμενη πως ο οδοντίατρος τής είχε βάλει ένα τσιπ.

«Ανέφεραν ότι ο οδοντίατρος είχε τοποθετήσει ένα μικροτσίπ μέσα στο στόμα της και ότι μπορούσε να ακούσει όλες τις συνομιλίες της στο WhatsApp», είπε ο διευθυντής του γραφείου.

Το ζευγάρι εγκατέλειψε το οδοντιατρείο πριν φτάσει η Αστυνομία.


Με πληροφορίες από DailyMail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ