Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

«Ένας τύπος έχει κατεβάσει το παντελόνι του». [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη σε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη με την ίδια να διακόπτει το πρόγραμμα και να καλεί για παρέμβαση της αστυνομίας.

Το συμβάν ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω βίντεο στο TikTok, από τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε τα τραγούδια της, όταν κατάλαβε πως υπήρχε αναταραχή κάτω στο χώρο των φαν της. Σταμάτησε τη μουσική και ρώτησε τι συμβαίνει κι αν όλα καλά, με κάποιες κοπέλες να την καθησυχάζουν και να της λένε πως είναι ένας τύπος με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Αμέσως η Έλενα Παπαρίζου είπε από το μικρόφωνο στους διοργανωτές να απομακρυνθεί άμεσα αυτός ο κύριος και να κληθεί η αστυνομία, καθώς είναι και ένας χώρος με μικρά παιδιά.

Όπως θα δείτε στο βίντεο η τραγουδίστρια κρατούσε το κεφάλι της και πήγε πίσω στη σκηνή, αδυνατώντας να κατανοήσει το αρρωστημένο του πράγματος, με τις κοπέλες μπροστά να της λένε πως έφυγε.

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά 👑 #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound - Eleftheria

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ