Για 4η χρονιά η υποτροφία της ΚΕΑΝ για μεταπτυχιακό στο Digital Marketing εις μνήμην Εύης Παπαδοπούλου

Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» έχει ήδη καταστεί πλέον ως θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα.

Article featured image
Article featured image


Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ΚΕΑΝ παραχωρεί σε ένα μαθητή μία πλήρη υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» αξίας €8000, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και το University of West London.

Η εν λόγω υποτροφία έχει καθιερωθεί εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του Δ.Σ. της KEAN, διακεκριμένης επαγγελματία και έγκριτου μέλους της κυπριακής κοινωνίας.

Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» έχει ήδη καταστεί πλέον ως θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα και στηρίζει τις προσπάθειες των νέων που φιλοδοξούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διαπρέψουν στον χώρο του μάρκετινγκ. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία αυτή εμπίπτει στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος, που έχει ως στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά:

«Για 4η συνεχόμενη χρονιά προσφέρουμε αυτό που θεωρούμε ακράδαντα πολύ σημαντικό όχι μόνο για την εταιρεία μας αλλά και την κυπριακή κοινωνία: τη στήριξη της ΚΕΑΝ σε ένα μαθητή του CIM στη μνήμη της αξέχαστης Εύης Παπαδοπούλου. Μ’ αυτή την πλήρη υποτροφία θέλουμε να δώσουμε κίνητρο και αξία στην προσπάθεια των νεαρών μαθητών για επίτευξη υψηλότερων ακαδημαϊκών και ερευνητικών στόχων. Το πνεύμα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης θα διακατέχει πάντα την εταιρική κουλτούρα μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα παιδιά αυτού του τόπου που είναι γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες. Είμαστε δίπλα τους όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΚΕΑΝ CIM BANNER.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ