Tο βανάκι του Scooby-Doo είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση στην Airbnb

Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Article featured image
Article featured image

Η Warner Bros. και το Airbnb έκαναν μία ειδική προσφορά για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την προβολή της ταινίας «Scooby-Doo» δίνοντας σε μερικούς τυχερούς την ευκαιρία να περάσουν στιγμές απόλαυσης στη «Μηχανή Μυστηρίου», το όχημα που οδηγούσε η δημοφιλής παρέα. 

Ο ηθοποιός Matthew Lillard, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Shaggy, εμφανίζεται ως ο οικοδεσπότης του τετράτροχου καταλύματος, που έχει σταθμεύσει στην ακτή του Μαλιμπού της Καλιφόρνια, και παρέχει τρεις διανυκτερεύσεις στις 24, 25 και 26 Ιουνίου. Κάθε επισκέπτης δικαιούται μία.

scooby doo5.jpg

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έπαιξα τον Shaggy στην πρώτη ταινία ζωντανής δράσης "Scooby-Doo" από τη Warner Bros., αλλά το πνεύμα του με συντροφεύει έκτοτε» επεσήμανε ο Lillard στην αγγελία στο Airbnb.

«Για να το γιορτάσω, γυρίζω στο 2002 με μία μούρλια διαμονή στην αγαπημένη Μηχανή Μυστηρίου της συμμορίας, τα τέρατα δεν συμπεριλαμβάνονται».

Το κόστος ήταν στα 20 δολάρια ανά διανυκτέρευση, αλλά, όπως είναι φυσικό, ξεπουλήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ.

scooby doo6.jpg


«Ήταν εξαιρετικά δημοφιλές και οι τρεις νύχτες κλείστηκαν σε μερικά λεπτά» επεσήμανε εκπρόσωπος της Airbnb σε ερώτηση του CNN.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα γίνουν δεκτοί με μία ιδιαίτερη, εικονική, υποδοχή από τον Lillard.

Εντός του βαν θα βρουν μία λάμπας λάβας, μυστηριώδη παιχνίδια, ακόμα και μία ρετρό τηλεόραση για να ξαναδούν την ταινία.

scooby doo8.jpg



Παρέχονται πολλά Scooby σνακ για να απολαύσουν αλλά και υπάρχει πρόβλεψη για βραδινό. Θα σερβιριστεί το αγαπημένο φαγητό του τετράποδου και το καλύτερού του φίλου, Shaggy, όπως hot dog και μπέργκερ μελιτζάνας.

scooby doo4.jpg

scooby doo7.jpg

scooby doo2.jpg



Με πληροφορίες από CNN και LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ