Διαγωνισμός: Η ΚΕΑΝ «κερνάει» 1500 ευρώ για το ταξίδι των ονείρων σου

H ΚΕΑΝ, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το ταξίδι των ονείρων σου μια... ονειρεμένη πραγματικότητα.

Article featured image
Article featured image


H ΚΕΑΝ, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το ταξίδι των ονείρων σου μια... ονειρεμένη πραγματικότητα. Και βέβαια, όχι μόνος! Αλλά, με το έτερον σου ήμισυ. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα που ακούγεται στη διαφήμιση της ΚΕΑΝ, αυτό που μετράει είναι «να είμαστε εσύ κι εγώ μαζί». Ο super καλοκαιρινός διαγωνισμός της ΚΕΑΝ τρέχει ήδη στο Instagram όπου αμέτρητοι φίλοι και φίλες δηλώνουν ήδη πού θέλουν να πάνε και με ποιον.

KEAN_MTZ_Contest.jpg



Η διαδικασία γνώριμη, απλή και έχει γίνει ήδη viral: Μπες Instagram, κάνε follow τον επίσημο λογαριασμό της ΚΕΑΝ, @kean_soft_drinks, κάνε screenshot το story του διαγωνισμού (θα το βρεις στα highlights #MesTiZoiMazi) και ανέβασέ τo σε story. Συμπλήρωσε στη συνέχεια τον προορισμό που πάντα ήθελες να ταξιδέψεις, κάνε tag το πρόσωπο που επιθυμείς για συντροφιά στο ταξίδι και την @kean_soft_drinks και -VOILA!- μπαίνεις στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 Ιουνίου όπου ένας τυχερός θα κερδίσει μια ταξιδιωτική επιταγή ύψους 1500 ευρώ. Τόσο απλά!

Βάλε εσύ την ταξιδιάρικη διάθεση, τη φαντασία και το διαθέσιμο μπάτζετ και η ΚΕΑΝ κερνάει 1500 ευρώ σε ταξιδιωτική επιταγή, έτσι για να πιεις και μια ΚΕΑΝίτα στην υγειά της (με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες κάπου θα την πετύχεις)

Μην το καθυστερείς. Να σκέφτεσαι... ΚΕ ΑΝ κερδίσεις;

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις που θα βρεις στο bio της @kean_soft_drinks

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ